Sex69 spännande sex position: Det är därför det är mycket varmare än sex

69 sex position är bra för dem som tycker cunnilingus och fellatio.69 sex position är bra för dem som tycker cunnilingus och fellatio.
Foto: Wunderweib.de

Unna dig den 69 positionen! Riktigt bra sex med de bästa råden för 69 position - för fans av cunnilingus och fellatio perfekt sex position!

69 är den perfekta sex position för alla vänner av cunnilingus och fellatio. För eftersom båda parter möts i denna position samtidigt oralt, är det så att säga, "två i en" Han slickar henne medan hon blåser honom.

Eftersom bra oralsex kan vara mycket spännande, är detta läge inte bara en het variant för förspel. De träffades ofta, även utan efterföljande samlag båda sidor behöver. Markera ingår. Förutsatt att båda vet vad de behöver göra. Ta reda på mer om hur 69 position för du kommer att vara en enastående upplevelse!

 

69 sex position: Hur fungerar det?

Klassiskt, mannen liggande kvinnan förlitar sig på honom på knä något - med huvudet på höjden av hans bästa bit och så att hennes vulva tungan kan komma att möta. Mycket intim insikter för en stor öppenhet och förtroende är viktigt så att båda kan njuta av det hela. Vem är upp eller ner kan naturligtvis varieras och är absolut en smaksak. Också ligger i sidled är 69 möjliga.

 

Hur kommer det 69 Sexstellung särskilt vacker?

Särskilt trevlig detta läge är, naturligtvis, om båda känner färskt i steg, så som tidigare vill kortfattat skölja eller uppdatera med en fuktig trasa. Annars är det viktigt att inte göra för mycket i detta kön position. Om han frenetiskt slicka bort det och det ger slag som helst kan det mesta inte riktigt njuta av både. För mycket stimulans på en gång.

Kvinnor i synnerhet finner detta dubbelverkande ofta stressande och därför är dåliga till klimax. Därför är det klokt att växla lite.

När stimuleras oralt, det kan till exempel strök hans penis och testiklar eller ogiltiga endast för hand. Så de kan koncentrera sig väl på sina muntliga färdigheter och kontrollera sina rörelser så att det är perfekt för dem. Hon kanske till och med kommer som klimax! Det andra sättet kan stimulera försiktigt för hand, medan nu aktivt tar sin penis i hennes mun och anpassar sig till honom. Kanske, tills han kommer. Såvida båda vill gå vidare till samlag. Genom bilaterala oralsex, införandet av penis går in i slidan av 69 spel ofta.

att vilja komma samtidigt i 69, är svårt i alla fall tidpunkten ensam, inte heller alltid önskvärt. Många tycker nämligen orgasm ganska individuellt och kommer också gärna märke till hur den manliga eller kvinnliga partner kommer.

 

Vad kan man i 69 Sexstellung göra?

För mannen är viktigt att veta först och främst att han kan skjuta henne penis är inte alltför långt ner i halsen. Mycket djup insättning som i deepthroating är oförberedd och oavsiktligt inte bara farligt utan också obehagligt eftersom det leder oundvikligen till illamående.

Därför är många kvinnor föredrar att mannen är 69 nedan, eftersom de kan reglera sig själva bättre, hur djupt de vill ta penis i hennes mun. Han är på topp men kvinnan kan mannens bäcken med händerna stöd för att reglera avståndet.

69 avgifter mannen inte bara läcka. Det kan också stimulera hans partner naturligtvis med fingrarna eller göra båda samtidigt. Men snälla ingen vild klart efter men försiktigt glida, långsam ökning, så insidan och utsidan, som är väl emot. Den som är osäker, kan det be att få se och styras sin hand från henne.

När det gäller takten i rörelser kan man bygga på rörelser kvinnan. Om det rör sig krävande, måste det finnas mer. Drar tillbaka dem, kommer de förmodligen mindre eller något annat!

 

Vad kan kvinnan vid 69 Sexstellung göra?

Det handlar inte om att kontinuerligt blåsa en man på 69: e Men det gäller samtidig stimulering - först utan sex. Den avsugning är så lugna tider vara en hand jobb eller börjar som en sådan. Den väljer alltid paret hur det känns. Många kvinnor oralsex bättre liggande på rygg. ändras efter behov i detta läge och bara ta emot, det är helt okej. 69 behöver inte dras förrän båda har kommit.

  

Vilka platser och möbler som lämpar sig för 69 Sexstellung?

Riktigt bekväm 69 är endast i horisontalplanet. En mjuk mark gör hela trevlig och lätt på knäna ovanför footwall och stödpunkter baksidan av liggande. Kvinnan slickar en liten kudde under skinkorna, de vulva är mer tillgänglig slickar.

Ofta går par från 69 till omkring att endast en är för närvarande avstängd. Speciellt om det är att gå till toppen. Några få glädje i ett annat läge och ändra position och plats. Det beror som alltid beror på hur länge både kan och vill.

 

Vad ska både i 69 Sexstellung bli bättre? 

I kön position 69 eller under oralsex i allmänhet, kan kvinnan inte blir gravid. Det betyder inte att det hela utan risk. STD överförs i själva verket också genom oralsex. Slickar och när blåsning. Därför, för alla med förändrade partners kondomer och tandläkare dammar (läckage handdukar) meddelade. Detta bör inte ta lätt på grund tyvärr en del av dessa sjukdomar på uppgång igen.

Författare: MK

 

intressant även:

Sensuell massage för erogena zoner för kvinnor

Vill du komma till telefonen de senaste nyheterna från WUNDERWEIB? sedan kontrakt&# 39; du snabbt i vårt WhatsApp nyhetsbrev!