WhatsAppSo kan du irriterande kontakter på WhatsApp blocket och ta bort

Vill du ha en kontakt på WhatsApp bort eller blockera? Vi visar dig hur man gör det och förklara vad kontakten fortfarande kan se.

Huruvida irriterande ex eller en förlorad vän, händer det ofta att vi vill bannlysa folk från vår kontaktlista på WhatsApp. Tyvärr tar bort en kontakt Bie WhatsApp är inte så lätt. Det är därför vi berätta här steg för steg hur du i en Android-enhet blockera kontakter på WhatsApp och kan permanent radera från listan.

 

blockera kontakter i WhatsApp

till Blockera en kontakt Det finns tre möjligheter. Detta här är det enklaste sättet: Open vill ett chattfönster för kontakten som du blockera. Tryck upp till höger på de tre punkterna. välj "mer" och sedan "blocket",

WhatsAppSo kan du irriterande kontakter på WhatsApp blocket och ta bort

alternativ: Om du vill öppna ett chattfönster med kontaktförsiktighetsåtgärd, kan du blockera kontakten via inställningarna. För att göra detta måste du öppna WhatsApp och sedan de tre punkterna "inställningar", Här väljer du konto > Privacy Policy > blockerade kontakter. Då ser du en lista med alla dina kontakter blockeras. Nu peka på längst upp till höger "Lägg blockerade kontakter", Välj sedan kontakt i listan som du vill blockera. Klart!

 

Vad kan en blockerad kontakt eller se?

Om kontakten är blockerad, kommer deras budskap inte levereras till dig. Han kan inte längre se när du senast var, eller om du har ändrat din profilbild. Dessutom den person du kan skicka meddelanden eller ringer från WhatsApp. Din status, den blockerade kontakten inte heller hämta.

Om du får ett meddelande från ett okänt antal: Utländska kontakter som kan blockera som i metod 1 beskrivna. Dessutom kan du rapportera dem som skräppost. Användaren sedan rapporteras till WhatsApp och läggs till i listan över blockerade kontakter.

 

bort en kontakt på WhatsApp

Om du vill ta bort alla dina WhatsApp listan en kontakt en, måste du ta bort den i adressboken i telefonen. Du måste öppna en chatt med kontakten i WhatsApp. sedan peka på tre punkter längst upp till höger och välj först "Se Kontakta", Då igen knacka på tre punkter "I adressboken" knacka. Kontakten visas nu i adressboken. Återigen, peka på tre punkter "radera kontakt" Välj. Klart!

WhatsAppSo kan du irriterande kontakter på WhatsApp blocket och ta bort

För kontakten försvinner sedan från WhatsApp listan, kan du behöva uppdatera din kontaktlista. För detta du öppnar din WhatsApp och knacka på fliken "kontakter" på. Då du trycker på de tre punkterna och välj "uppdatering", Nu är du den oönskade kontakten slutligen gå!

 

Vad kan en borttagen kontakt fortfarande se?

Om du bara ta bort en kontakt, kan det fortfarande se din profilbild och din status. Dessutom kan han eller hon vet om du är online och kan fortsätta att skriva till dig. Att din profilbild och ditt statusindikering raderas också kontakter kan du förhindra detta genom att du ändrar dina inställningar. Under väg inställningar -> konto -> Lägg märke till att du kan bestämma vem som kan se din bild och din status.

Det säkraste sättet att ta bort någon från kontaktlistan och för att få fler meddelanden från honom, är att blockera kontakten först och sedan ta bort den. Så att han eller hon inte kan nå dig och ser inget han eller hon inte se. 

 

intressant även:

Så du känner igen som har blockerat dig i WhatsApp

 

ww1& WW8