Rabatt Aldi planerar att öppna en butik på nätet 2017

AlSi North sålde snart onlineInternet försäljning på Aldi Nord: The lågpris planerar att öppna en butik på nätet
Foto: iStock

Aldi planerar att erbjuda sina varor på nätet i år 2017:e Den första land där Internet försäljning av Aldi testas, Belgien. Färska produkter är undantagna.

Den lågpris Aldi Nord vill nu sälja via online shop dess non-food. Hittills kan ses på bolagets hemsida visa produkter, men inte beställa. Det borde förändras nu.

Som testmarknad, har Aldi Nord inte Tyskland men Belgien valde. Under året bör internetförsäljning påbörjas i vårt grannland.

Aldi Süd dock säljs i Storbritannien sina produkter via webbutik - och har varit under en längre tid. Däremot kan kunderna beställa endast icke-livsmedelsprodukter och vin på nätet här.

De rabattfunktion bröder länderna har delat mellan dem - bara i Tyskland de förhåller sig till varandra i direkt konkurrens. Oavsett om det är anledningen till att de börjar i detta land inga nätbutiker? När en Aldi webbutik öppnades i Tyskland, är i alla fall fortfarande oklart.

Ärkerivalen Lidl erbjuder sina kunder en viss tid för att beställa produkter online - åtminstone icke-livsmedelsprodukter. Vissa varor även säljs online exklusivt Lidl.

Vem vill beställa mat på Internet, kan dra nytta av Rewe eller Kaufland. De två livsmedelskedjorna erbjuder nu även utbudet av färskvaror, som levereras till din dörr.

 

(WW7)