kan Haushaltstipps20 praktiska saker du gör med vaselin

Smörjmedel, smörjmedel, anti-freeze: vaselin kan göra mycket mer än du tror! Salvan liknande blandning är lämplig som en vård produkt och hushålls hjälpare. Dessa 20 saker du kan göra med vaselin.

 

Varför Vaseline måste för varje hushåll

1. För att ta bort ögonmakeup

Dyra ansiktsservetter har tjänat! Mascara, ögonskugga och Co. den sista timmen eller så föreslår när du sprida lite vaselin på en trasa och abschminkst ögonen med det - hur bekvämt!

2. glans för kinderna

För en vacker lyster - speciellt på sommaren - du kan fördela lite vaselin på din övre kinder. Det ser inte bara vacker utan också närande, inte heller din hud!

3. förlänga parfym doft

Din favorit doft flyger alltid så snabbt? Sedan gnugga före sprutning lite vaselin till de önskade lägena (såsom hals, bröst, handleder). denna oljiga "underlag" lagrar en doft molekyler - för en långvarig doftupplevelse!

4. färg och glans för läpparna

Vaselin är ett bra alternativ till Lipenbalsam. Om du dessutom zerbröselst en färgad ögonskugga och blanda med vaselin, kommer du snabbt att göra mode ett sebstgemachten läppstift - och även i en nyans, den enda garanterar dig - perfekt!

5. När peeling

En Peelig gör din hud blir mjuk och tar bort döda hudceller. Även för att du måste köpa en separat exfoliant, men kan skapa det själv: Blanda lite salt, socker i vaselin och gnid över önskad huden, sedan tvätta bort, färdig!

6. tama ögonbryn

Om dina ögonbryn sticka ut kors och tvärs igen, hift lite vaselin för att tämja dem. Vaselin tillämpas på ögonbrynen med ett ögonbryn borste kam över det och njuta av synen 🙂

7. bekämpa mörka ringar

Vem har att ta itu med mörka ringar och skuggor som kan vinna med vaselin lindring. I måtta regelbundet applicera och beundra förbättring - bra!

8. Mjuka händer och fötter

Du önskar vackra händer och fötter natten? Inga problem! Gnid läggdags generösa med vaselin, satte tjocka strumpor eller handskar och njuta av nästa morgon om bandet fötter och händer!

9. För en perfekt manikyr och pedikyr

Vem läckerheter i färgglada nagellack, känner till problemet: Den nagellack är inte bara på spiken, men också runt det - där det kan tas bort endast med svårighet. Vi kan förhindra, om vi tillämpar på spiken innan måla några vaselin. Färgen inte hålla sig till fettämnet och kan tas bort lätt när spiken är getrockent - en dröm!

10. Ta bort ringen (om han "fastnat")

Speciellt när det är varmt, fingrarna sväller någonsin - och ringen inte längre passar. Hjälp ger - du gissade det redan - vaselin! Fett på fingrarna och redan missar ring - bara awesome!

11. Rub gnisslande dörrar

Klar, mot pipiga dörrar hjälpa speciella oljor från järnaffären. Men låt oss vara ärliga: vem har hem redan? 🙂 Vi behöver inte heller, om vi har redo vaselin. Helt enkelt gnugga det drabbade området och sedan lyssna på quietschfreien resten ...

12. Mot torrt hår tips

Vem har att brottas med torra hårtopparna, kan tillgripa vaselin. massera lite i de drabbade områdena, klar. Och för alla kvinnor med kort hår: Vaseline är också lämplig som gel substitut. Om du skulle hemma redan har ma ...

cremen 13 knän och armbågar smidig

Sköra armbågar och grova knän är obekväma och se på sommaren bara är inte trevligt. Snabb åtgärd ger Vaseline: Gegentlich gnugga och dra nytta av långsiktiga effekten.

14. Mot kråksparkar

Mot kråksparkar för att hjälpa många natt krämer. Kanske. Men vaselin är förmodligen den mest effektiva (och billigare) metod för skratt linjer få klokt. gnugga på rynkor dagligen vid sänggåendet.

15. Frostskydd för dörrtätningar på bilen

De känsliga tätnings bildörrar kan också använda en del vaselin botemedel. Istället för att förlita sig på kemiska produkter, en vaselin-gummiskikt mot sprickor och frostskador hjälper.

16 (slät) impregnering läder

Vem skulle vilja förändrat livet för sina läderskor, kan de gnida innan du använder med vaselin. Den fungerar som en impregnering är vatten- och smutsavvisande - övrigt att önska? 😉

... lämplig som ett smörjmedel 17. Ja

Med vaselin flutschen inte bara ringar in och ut (s., Punkt 10), men också penis, en vibrator eller dildo. Men se upp: Smörjmedlet bör använda vaselin bara utan kondom eftersom det kan skada den.

Fett 18 blixtlås

Terminaländen blixtlås tillhör nu det förflutna! ge vaselin på en trasa och gnugga på dragkedjan.

19. Ta bort limmet och pappersrester från dekaler,

Som hatar klistermärke rester kommer att älska vaselin! Enkelt sprids på bitar av papper och även de kan skrapas bort med lätthet - vi älskar det!

20. tass vård för hundar och katter

Vad (s. Punkt 8) till mänsklig hand och fot, för vår fyrbenta tass och ... um ... tassar. Speciellt med spridda salt på vintern, kan du gnuggar sina tassar innan du går till en promenad med vissa vaselin och så skydda dem från djuret ovänliga salt. Vaselin har bara ett hjärta för djur <3

Video: 20 skönhets tricks med bakpulver 

(WW7)

Fler tips, recept och information från WUNDERWEIB du får direkt till telefonen med vår Vad är App Nyhetsbrev

WUNDERWEIB-läsare som rankade denna produkt också intresserad av:

Dessa sex saker du kan fortfarande göra med Baby Shampoo

kan 5 saker som gör du fortfarande med Deo

kan 7 saker du gör med ett gummiband

Universalmedel Vinäger: Vad kan du göra med det

Khloé Kardashian svär vid Vaseline