Blue Waffle: sjukdom eller myt?

 

Blue Waffle Disease

Om och om igen groddar Myten om den blå Waffle Disease på. Den som gör sig besväret och Internet för "blå våffla" skuras, träffade otroliga produkter och galna bilder. Det är Blue Waffle sjukdomen verkliga eller den här är inget annat än ett påhittat sagor?

En sak först: The Blue Waffle-Sjukdom är en myt. Det är varken medicinskt erkänt, underanalyserade. Det enda som varar i detta sammanhang är de återkommande bilder och berättelser.

 

Lögnen om Blue Waffle

"Blå våffla sjukdom" kommer från engelska och har ingenting att göra med tyskarna i degen från våffeljärn. "Waffle" är en synonym för vagina och är avsedd att beskriva en sexuellt överförbar sjukdom, kan både kvinnor och män lider av. Enligt uppgift alla i riskzonen som har ett svagt immunförsvar eller brist på personlig hygien. En myt!

 

Och hur är det med bilder?

De flesta av bilderna är resultatet av ett fotomontage. Även om du vill ena eller det andra fotot tror - i bästa fall Detta är ett foto som är andra sexuellt överförbara sjukdomar bygger på.

Sammanfattningsvis innebär detta att Blue Waffle-Sjukdom är inget annat än en myt - en internet myt som följer fortfarande ihållande.