Smärta bakpulver mot blåskatarr? De 8 bästa huskurer

Varannan kvinna känner till problemet: brännande och smärtsam urinering. De åtta bästa hem botemedel mot blåskatarr.

 

8 huskurer som hjälper till med en urinvägsinfektion

I känsliga det hände snabbt: En gång lockade fel - även blåsan svarar med inflammatoriska symtom. I de flesta fall är antibiotika används. Det får inte vara! Vi vet bäst Urinvägsinfektion huskurer.

 

Tea av björklöv

Bladen av björk består av tre procent av flavonoider: växtföreningar som orsakar signifikant mer urin bildas och utsöndras. Denna urinblåsan och urinvägarna är regelrätt "spolas"Vad inflammation avta.

 • Häll en Bubble Tea 1 EL björklöv (hälsokost) med 150 ml kokande vatten och låt hela brygga i 15 minuter.
 • Dricka på en urinvägsinfektion 3 gånger dagligen 1 kopp.
 • Var noga med att också dricka minst 1,5 liter andra vätskor.
 

varma kastanjer

Den kinesiska medicinen svär rostade kastanjer som en blåsa infektion huskurer. De är en god komfort och stävja lusten att urinera.

 

Eucalyptus Wrap

Cineolen erhållen från eukalyptusblad har antiinflammatoriska och smärtstillande i inflammation i urinblåsan.

 • Tillsätt 5 droppar eukalyptusolja (Pharmacy) i 300 ml varmt vatten.
 • Blötlägg trasa i det, pressa, sätta på buken och fixa det med en scarf.
 • Efter 30 min. Ta ut och slappna av.
   
  

rädisa juice

denna gamla huskurer även kronisk urinvägsinfektioner läka: Peel ett medelstort rädisor och skär i små tärningar. Efter det blandas med 3 matskedar rörsocker och låt stå i 30 minuter. Sedan puré buljongen genom en sikt och morgon och kväll 1 msk tar.

Den senapsoljor rädisa passera över saften snabbt in i blodet och sedan deponeras i urinblåsan. Där döda bakterier och stimulera blåsan verksamhet - så envisa patogener har ingen chans. Till stöd för den tre dagar långa härdning drink dessutom företrädesvis dagligen två liter Goldrutentee (apotek). Dess eteriska oljor hämmar inflammation, lindra smärtan - och bakterierna spolas ut snabbt.

 

eukalyptus compress

en gammal Urinvägsinfektion huskurer från Australien: Den eukalyptus kompress. Den eteriska oljan av trädet är mycket effektivt mot en mängd bakterier.

ansökan:

 • att ringla 2-10 ägda eukalyptusolja (apotek) på en kompress och placera den på blåsan regionen.
 • Täck med en handduk och följa med 1-2 timmars sängläge.

De läkemedelssubstanser eukalyptus anländer så genom huden in i kroppen och utövar sin effekt där.

 

Vatten med bakpulver

Ingenstans är bakterier, virus, svampar och andra skadliga mikroorganismer känner sig så bekväm som i en något sur miljö. Den soda finns i bakpulver skjuter stopp för detta: Det gör urinen alkalisk. Positiv ytterligare effekt: även den som orsakas av syra förbränning i urinröret lindras. Ett stort glas vatten med en nypa bakpulver eller soda drink (två gånger om dagen, max. Tre dagar).

 

Te från mjölon

De aktiva ingredienserna i mjölon inhibera tillväxten av bakterier i urinblåsan och öka mängden av urin. Med rätta, är en te gjort av bearberry blad anses vara den mest effektiva naturliga botemedel mot en urinvägsinfektion.

 • häll över varje kopp med en tesked kokande vatten och låt täckt stå i 10 minuter.
 • Tre gånger om dagen dricka en kopp.
 

cranberry

De intensivt doftande bär är kompakta Vital-bomber. De är rika på C-vitamin, vitamin B2, natrium, fosfor, kalium och antioxidanter. Nyligen genomförda studier har visat: I blås tranbär diuretikum, antibakteriell och kramplösande. Kvinnor som har behandlats med särskilda beredningar från apoteket, var symptomfria efter tre dagar. Även tranbärsjuice är effektivt mot en urinvägsinfektion.

 

intressant även:

6 typer av buksmärtor, bör du inte bortse

Vill du komma till telefonen nuvarande hälsa nyheter från WUNDERWEIB? sedan kontrakt&# 39; du snabbt i vårt WhatsApp nyhetsbrev!