Flat Bauch5 minuters buken träningspass: Belly undan med bara en övning!

Om du freihätten en önska vad skulle du önska? En platt mage, kanske? Och med bara en övning? Låter för bra för att vara sant - men det är! Den 5-minutersbuken träning Veronica Gerritzen gör det möjligt.

Den mest kända övning för en sexig mitten: crunches. Låt oss inse det - vem har aldrig kröp halva kvällen tittar på tv runt förgäves vänta på att efterlängtade Sixpack? Crunches kan vara den mest kända, men inte det bästa sättet att träna magen. All kändis trots: Crunches fungerar bara hälften av våra magmuskler, företrädesvis den övre. Men - en enda motion är tillräckligt för att forma hela sin magmusklerna.

 "7 vardagliga knep använda till en perfekt kropp"Få tricks  

Hemligheten: djupa musklerna

Den 5-minutersbuken träning Detta sparar inte bara tid utan också nervös. Till skillnad från de flesta av övningarna är på fokus här djupa musklerna. Ta fyrfota en, uppmärksamma en stram midsection och andas omväxlande på och av medan de fortsätter mellan de olika stegen i luften och buken spänning för en kort stund.

Låter enkelt, men det är inte! Underskatta skatta~~POS=HEADCOMP buken träning inte. Redan efter den första avrättningen övning kommer du att finna att det här buken träning har allt!

Du vill inte att ta med din mage men hela kroppen i form? Lita på dem till klassiker som armhävningar och knäböj, som alltid fungerar.