Beauty tips hemliga vapen cider vinäger: dricka äppelcidervinäger

Som äppelcidervinäger kan hjälpa dig att gå ner i vikt, mot cravings och urinvägsinfektioner. Äppelcidervinäger -för hälsa och skönhet.

 

6 positiva effekterna av äppelcidervinäger för din hälsa
 

Som dricker äppelcidervinäger, skydda sin hälsa och skönhet.Som dricker äppelcidervinäger, gör hans hälsa och skönhet varor.
Foto: iStock 

No.1 ♦ Renas från insidan, sjuksköterskor från utsidan

ett glas dricka vatten med äppelcidervinäger innan du går till sängs och du dina cravings går. Äppelcidervinäger gör vacker hud och glänsande hår.

Den helande krafter äppelcidervinäger att återupptäckas idag. Inte undra på, eftersom det tillämpas korrekt mycket mer än bara salladsdressing - vinäger fungerar som ett antibiotikum Beauty Elixir och bantningsprodukter i ett. De som börjar dricka äppelcidervinäger, och hans kropp gör något bra.

 

nr 2 ♦ Äppelcidervinäger bekämpa skadliga bakterier

Surhetsgraden i vinäger kan bekämpa skadliga tarmbakterier snabbt. Dricka det i akuta infektioner tre gånger om dagen med ett glas vatten med en matsked äppelcidervinäger. Även förebyggande bakterie killer skyddar tarmen mot patogener och parasiter. Äppelcidervinäger kan även hjälpa urinvägsinfektioner att besegra. Att dricka ett glas vatten med en matsked äppelcidervinäger per dag.

 

nr 3 ♦ Äppelcidervinäger saktar mat cravings

Hypoglykemi kan leda till cravings. Äppelcidervinäger lyckas reglera påverkan på blodsockret och hålla den i balans. han trottoarkanter aptiten och kan användas till stöd för behandling av diabetes. Tips: Innan du går till sängs 2 matskedar dricka äppelcidervinäger - upplöst i ett glas varmt vatten.

 

nr 4 ♦ reglerat äppelcidervinäger och renar tjocktarmen

Hans ättiksyra ger fart på vår matsmältning. Det stimulerar salivutsöndring och främjar aktiviteten i magen, tarmar och bukspottkörtel. I overweight eller matsmältningsproblem experter föreslår följande dryck: 2 tsk äppelcidervinäger, upplöst i 200 ml vatten.

dricka äppelcidervinäger enkelt: att smaka 1-2 tsk honung söt. Drick det hela i små klunkar innan frukost. En sex till åtta veckor kur reglerar tarmfloran och agerar mot många bakterier.

 

nr 5 ♦ Äppelcidervinäger för smidig hud

Vår hud är omgiven av en tunn film, den syraytan. Han har ett pH på 5,5 och är därför något surt. Detta håller bakterier borta till stor del därför att de undviker sura miljö. För mycket tvål, skumbad eller aggressiva schampon denna mantel torka ut. Han blir sprött, kan bakterier lätt lösa. Äppelcidervinäger är vår hud tillbaka den naturliga syra. Prova med en vinäger och citron bad. Den rengör och fräschar upp. Om tre Häll hackade citroner i en porslinsskål med en pint cider vinäger. Låt citron Leach två till tre timmar. Sedan Sila och häll upp vätskan i badvattnet.

 

nr 6 ♦ Äppelcidervinäger för glansigt hår

Dull, torrt hår hjälper äppelcidervinäger ny glans. Eftersom utöver ättiksyra, innehåller äppelpektin. Växtmaterial tillhandahåller för vidare fuktabsorption i hårbotten och hårcellerna. Ge vatten efter hårtvätt en matsked klar äppelcidervinäger i ett glas. Gnugga håret med det och att låt vinäger vatten handling två till tre minuter, skölj sedan.

 

Hur vet jag bra äppelcidervinäger?

Det är viktigt att du bara hög kvalitet Äppelcidervinäger drink. Dessa är t.ex. Finns i hälsokostbutiker, torghandel eller i hälsokostbutiker. För 750 ml etyl du betala mellan två och fyra euro.

Var uppmärksam på predikatet "biologiskt ren won" eller "naturvergoren", Dessa produkter innehåller inga konserveringsmedel eller socker. ofiltrerade sorter innehåller väldigt många friska ämnen.

***

Video: gastrointestinal influensa: diarré och illamående - symptom & läkemedel >>>