Smärre längs abnehmen5 kilo! Minskning med sköldkörteln trick

Hormoner spelar en viktig roll i viktminskning. Och de kan påverkas - som att ta bort sköldkörteln trick.

helt enkelt inte smälter dina pounds trots alla ansträngningar? Då sköldkörteln är ofta att skylla. För den lilla fjärilsformade organ bildar två hormoner som reglerar hela ämnesomsättningen. Det är därför det spelar en så avgörande roll om vi ökar eller minskar.

Med en balanserad sköldkörtel borttagning faller så mycket lättare.Med en balanserad sköldkörtel borttagning faller så mycket lättare.
Foto: Wunderweib.de

en mild låg sköldkörtel är ofta orsaken är att metabolismen saktar ner och avlägsnande av tunga faller utanför den 40: e

Men oroa dig inte: med rätt kost och regelbunden motion kan vara stimulera sköldkörteln försiktigt. Inklusive förbränningen av fett återvinns helt och irriterande kilo demonteras.

 "7 vardagliga knep använda till en perfekt kropp"Få tricks  

Slutligen Slim - hjälper sköldkörteln
 

 • mycket protein

  Kött, fisk, ägg, mejeriprodukter, sojaprodukter, baljväxter till varje måltid driva hög halt av protein metabolism.
   
 • mycket jod

  Mineralet är väsentligt för en hälsosam sköldkörtel. Det är i marina fisk som pollock, lax eller makrill, mjölk och mjölkprodukter och iodized salt.

  Varning: Personer som lider av en sköldkörtelsjukdom, såsom Hashimotos tyreoidit, bör hellre äta mindre jod. Detta är bäst konsultera en läkare!
   
 • bra fetter

  Kurbele till produktion av serotonin och dopamin, och så hjälpa din sköldkörtel. Förutom en diet med fullkorn och hälsosamma fetter från fisk, nötter, vegetabilisk olja och avokado lite mörk choklad varje dag.
   
 • inga mellanmål

  Njut av tre huvudmåltider och inte missunna din ämnesomsättning mellan måltiderna en paus. Detta lugnar sköldkörteln.
   
 • lite socker

  undvika vitt mjöl produkter, massor av grönsaker och låg sockerhalt, att sköldkörteln är förlamad av för mycket insulin i stället för fullkorn,
   
  

Rörelsen stimulerar sköldkörteln att - Så fettförbränning kommer upp farten
 

 1. Fysisk aktivitet är oerhört viktigt för ämnesomsättningen och håller hormonerna i balans. Båda handlingar ge hjälp till sköldkörteln. Du måste se till inte gå eller till gymmet för att vara medlem i idrottsförening. Regelbunden motion i vardagen ofta ger mycket mer. framför allt Aktiviteter i det fria gör dig snabbt i toppform.
   
 2. tio minuter Morgongymnastik i sängen vakna cykel och metabolism och är bra för sköldkörteln. Dra sedan gardiner och släppa in solens första strålar.
   
 3. förhindrar för tidigt Gå efter lunch räddas från eftermiddagen lågkonjunktur. hjälpa redan 20 till 30 minuter för att bearbeta maten bättre. För att du ska ta din sköldkörtel från en del arbete.
   
 4. Om dagarna är ljusare igen, igen måste du flytta mer. denna energi uttryckte det med din familj eller vänner till: Innan nästa samkväm, exempelvis endast flyttade en timme. Även här kan det tala fint.
   
 5. också På kvällen var en kort promenad efter middagen eller strax före sänggåendet flera fördelar: motion, avkoppling och mild överensstämmer med kroppen för att sova.

Författare: Inga Pfannebecker

intressant även:

Äggen Diet - Gå ner i vikt med ägg

Vill du få till din mobiltelefon viktminskning tips från WUNDERWEIB ström? sedan kontrakt&# 39; du snabbt i vårt WhatsApp nyhetsbrev!

ww1