Kinesiska Graviditet Kalender uppfattning: Kommer det att finnas en pojke eller en flicka?

 

Den kinesiska uppfattningen kalendern avslöjar barnets kön

Kommer det att vara en pojke eller en flicka? Den kinesiska Conception kalendern Det bör kunna förutsäga - med en träffsäkerhet på allegedly 85 procent! Och, eller hur?

Barnet ligger med ultraljud bara inte rätt, så du kan inte enkelt avgöra könet? Inga problem! Om du redan känner till tidpunkten för befruktningen, bara ta en titt på den kinesiska uppfattningen kalender! Skitsnack? Låt oss se ...

Kinesiska empfaengniskalender B Kommer det att vara en pojke eller en flicka? Den kinesiska uppfattningen kalendern vet mer 
Foto: Thinkstock 

Kinesiska Conception Kalender: Vad är detta?

Den kinesiska uppfattningen kalendern har utvecklats av kinesiska forskare på 13-talet. stöd moderns ålder vid tidpunkten för befruktningen och Månad för befruktningen Han vill visa vilket kön kommer att ha barnet.

 

Den kinesiska Conception kalendern

Viktigt: moderns ålder bestäms av månkalendern! Detta innebär att den faktiska nio månaders ålder måste inkluderas också.

Resultatet beror helt på kliché: Rosa är för flickor, blå för pojkar.

Kinesiska Conception CalendarFoto: Wunderweib.de 

Hur tillförlitlig är den kinesiska uppfattningen kalendern?

Det hela låter väldigt bisarrt, eller hur? Ändå nordamerikanska studier bekräftar den kinesiska uppfattningen kalendern en träffsäkerhet på 85 procent!

På ena sidan var de senaste vetenskapliga studier som en grips av sex utan genetisk ingripande inte kan arbeta.

Å andra sidan, observerades det att externa faktorer kan påverka kön barnet ännu: Hur kan en lågt kaloriinnehåll Moderns näringsbehov före befruktningen gynnar förmodligen flickor. fler pojkar under våren född - Dessutom - på grund av känsligheten hos spermier av influensavirus på vintern. Men vi talar om skillnader i ensiffriga tal.

Men kanske de gamla kinesiska hade verkligen när man skapar den kinesiska befruktningen kalendern en bättre titt på natur influenser under sex Heritage humör. I varje fall har de beräknade data från kalendern i århundraden av arbete från astrologiska och statistiska uppgifter. Så kanske .. inget skitsnack?

Också intressant: ord för födelse - De flesta citat