Diether Thomas Kuhn lyfter fram mot Roland Kaiser och Guildo Horn

dieter thomas kuhn roland kaiser b Dieter Thomas Kuhn går sin egen väg.
Foto: imago / Andreas Weihs

 

"sjunga Föhnwelle" mycket säker

Säker på att du kan kalla det - eller arrogant. crooneren Dieter Thomas Kuhn (47) är nu avslöjas i en intervju att vad han egentligen tycker om tävlingen - och inte riktigt lossna bra.

Dags för start av hans nya album "här liv" Dieter Thomas Kuhn rapporter på "hundertausend.de" i en intervju att tala ut och pratade där inte bara om musik. Längs vägen han distribuerade små swipes ge Roland Kaiser (60) och Guildo Horn (49).

Dieter Thomas Kuhn, vilket är mycket framgångsrik med covers av popmusik, avstod hittills på låtar av Roland Kaiser . "men jag vet inte exakt, så det är motiverat. Om vi ​​verkligen känner att kvaliteten på låtarna är inte den äkta varan, eller om vi bara inte kan stå honom"Ironier Kuhn.

Guildo Horn, som faktiskt tilltalar en liknande målgrupp som Dieter Thomas Kuhn, känns "Singing Föhnwelle" Kuhn inte lika konkurrens. Men åtminstone det var med honom "verkligen alltid mycket trevligt",

Detta väcker frågan om vad Dieter Thomas Kuhn har vad Roland Kaiser och Guildo Horn har inte. Konkurrens ja återupplivar faktiskt verksamheten. Dieter Thomas Kuhn helt enkelt oöverträffad väl? Beviset kan han nu tävla. Det nya albumet finns i butik nu.