Zodiac eigenschappen: Over de Boogschutter – 23:11. om 21:12.

Boogschutters zijn zeer doelgericht en net als alles - behalve stilstand. Welke Zodiac eigenschappen Boogschutter geboren te maken, heeft Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Boogschutter?

 

The Zodiac eigenschappen van Boogschutter

 

Uw element: Het vuur als een primaire substantie van al het leven. de element is het symbool van spiritualiteit en goddelijke inspiratie.

Uw Planeet van de Uitspraak: Jupiter als heerser van de hemel.

Hun polariteit: Plus (of man of yang). Dat maakt je een meer extrovert.

Sterke punten: Ze zijn optimistisch, open-minded, idealistisch en bedwelmend.

De ideale bestemming voor u: Boogschutter baby's voelen in steden als Keulen, Avignon en Boedapest goed. In termen van landen verkiezen zij Spanje, Joegoslavië en Australië. Ze houden ervan om dwalen door weelderige landschappen.

Uw persoonlijke geluksbrenger: De kleur paars, lapis lazuli, as, paarden en mimosa geur.

dierenriem kenmerken erich bauer q
Foto: Astro week 

Zodiac eigenschappen: De schutter in de liefde

in de liefde de vindingrijkheid van een shooter kent geen grenzen. Hij voelt zich precies over de vraag of zijn partner op een bepaald moment wil graag meer tederheid of meer passie en vuur.

Schutters zijn volgens hun Zodiac eigenschappen Beste kunstenaars die voldoen aan het lichaam van haar partner met muziek en breng aan de bladen en hun eigen land. Voor hen zijn er geen taboes. Wie meer over de lust en passie wil weten van schakelaars, slechts een boek over Tantra en de Kama Sutra moet nemen bij de hand. Bescherm hebben veel van de seksuele activiteit om niet gefrustreerd te voelen, en ze zijn snel gewekt.

 

Zodiac eigenschappen: De schutter in het beroep

Voor shooters is een beroep hoe interessanter de meer bewegen, vrijheid en onafhankelijkheid die het biedt. een baan , waar moet hij de hele dag zitten en alleen zijn hoofd niet in strijd met zijn zodiac kenmerken komen. De juiste mix van lichaamsbeweging en mentale creativiteit is de levensader van een voldaan en succesvolle carrière.

Reizen en alles wat te maken heeft met het toerisme in de breedste zin - koeriers, buschauffeur, conducteur, Animatie, hotel managers, reizen journalist, buitenlands correspondent, tolken, minister van Buitenlandse Zaken en ga zo maar door - zijn, op basis van hun Zodiac eigenschappen daarom populair Boogschutter gebieden.

De tweede favoriet onderwerp van schakelaars is volgens haar ster teken kenmerken sport- . Ze zijn als professionele atleten, sportinstructeurs, scheidsrechters, sportjournalist, sport officieel of coach, en ze hebben, als zij betrokken zijn bij de handel, willen doen met sportartikelen. Zelfs als het lijkt op het eerste alsof het beroep niets sport- Om dit te doen ontwikkelen vaak punten van contact in de loop van de activiteit.

Voeg vervolgens, volgens de Zodiac Eigeschaften van Boogschutter en helper banen om hun droom activiteiten, of het nu als priester, psycholoog, therapeut, astroloog, speciaal onderwijs, maatschappelijk werkers, omstanders of het management consultants. Zoals optimisme over de Zodiac eigenschappen van Boogschutter hoorde het is gemakkelijk voor hen om een ​​hoeveelheid van kracht, hoop en troost te verspreiden. Zelfs de medische professie is, om zo te gelegd shooters spreken in de wieg.

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Boogschutter?

Book Aanbeveling Boogschutter
Foto: Knaur 

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen van Boogschutter:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van Boogschutter weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Over de Boogschutter" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften de Boogschutter geboren.

bestel nu bij Amazon!