Zodiac eigenschappen: Over de Maagd – 24.08. naar 9.23.

Maagd is aanpasbaar klaar reflexieve en onbaatzuchtige. Welke Zodiac eigenschappen Virgin geboorten te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Virgo?

 

 

Het sterrenbeeld Maagd eigenschappen:

Uw element: De aarde. de element is oerelement en fungeert als drager van leven belangrijke donor en moeder geoogst

Uw Planeet van de Uitspraak: Mercury in de avond als een symbool van de goddelijke boodschap en hogere reden

Hun polariteit: Minus (of vrouw of yin). Dat maakt je een passieve, introverte mensen.

Sterke punten: Ze zijn betrouwbaar, zorgzaam, feitelijk en levendig.

De ideale bestemming voor u: Virgin geboorten voelen in steden zoals Neurenberg, San Francisco, Melbourne ook. In termen van landen u liever Zwitserland, Turkije en India, omdat je van heuvels.

Uw persoonlijke geluksbrenger: De kleur van de olijf, amber, appelboom, kat en mirte.

dierenriem kenmerken erich bauer qvoeren Caption
Foto: Astro week 

Zodiac eigenschappen: De Maagd in het bedrijfsleven:

Omdat de Maagd beroep neem niet als een last, maar als hun voorziening maakt deel uit van het leven als eten, slapen of ademhalen, is gewoon bewonderenswaardig werk discipline. U kunt de rest te resetten, om zich volledig te wijden een van de andere of door zelf taak. Natuurlijk, zo laat weinig indruk. Samen met hun betrouwbaarheid, ze zijn perfect voor de taak van een secretaresse of een secretaresse van het hoofd van de Dienst en alle andere activiteiten die met service karakter. Ze zijn geweldig om werkprocessen te optimaliseren.

Wat in de Zodiac eigenschappen de Maagd nog steeds onder de indruk is hun realiteitszin. Geen enkele andere tekens van de dierenriem maakt niet meer illusies en heden en toekomst met dergelijke nuchtere ogen acht. U kunt rekenen op een, twee en is voor hen slechts vier, en niet vier of drie en een half.

Ook opmerkelijk zijn hun scherp gevoel voor observatie en haar groot gevoel voor systematiek, planning en orde. Een maagdelijke een een echt multi-talent U kunt in principe alles, en maakt in principe alles goed. Maar het moet worden ondersteund door een gevoel van een groter geheel. De uitgebreidere dit overkoepelende hele zaak is dat het dient, hoe meer het groeit vanzelf. Het is de dienaar die gedijt door te helpen de grootte van zijn meester.

Virgin heeft overeenkomstig hun Zodiac eigenschappen ook een sterke neiging tot gezondheidswerkers. Sick om overeen te helpen om hun verlangen om iets zinvols te doen. aan patiënten geven opluchting om ze gezond te houden, om het comfort en, indien nodig, om hen te vergezellen naar de rand van de dood, terwijl zij hun roeping te volgen. Maagden zijn naast schorpioenen en vis de beste verpleegkundigen, artsen, psychotherapeuten en artsen.

 

Zodiac eigenschappen: The Virgin in de liefde:

De Maagd is meer dan anderen die geïnteresseerd zijn in Life technologieën - maar dat moet worden benadrukt, niet zielloos 'nummer acrobatiek'. Eerder geoefend op de Maagd vrijen het zelfde ding dat ze anders geprobeerd in het leven: om hun emoties te beheersen, maar deze keer zijn ze niet te voorkomen, maar om te cultiveren. De Virgin maakt liefde en leert steeds beter te doen, omdat ze haar maagdelijke "Controlletti" nooit helemaal uit: Ze voelt met, is attent, niet in een schijnbaar onbewust gevoel wobble vallen. Het is alsof ze zouden leren om een ​​mooi instrument te bespelen, alsof ze in een liefde voor de school zou gaan. Nieuwsgierig als een kind, haar lichaam studeerde zij en haar geliefde partner, experimenteren en proberen om uit te vinden in welke gebieden van het lichaam, de stimulatie is de leukste en bereidt content.

Hun eigen gevoelige plek is de buik - van de buik naar de borst. Strelen of delicate aanraking met de lippen, tong, met haar of veren en kusjes op de navel maken het nog een maagd moeilijk om niet verliefd te worden extase. Een cirkelvormige massage de buik met een spons en zeep achter haar de rillingen over je rug. Ooit douche of bad zijn de juiste plek om te genieten van de erotische spelen met Maagd om te beginnen, omdat Adam en Eva te reageren op alles wat te maken heeft met de netheid en netheid. Echter, verlichting maken de liefde is niet voor hen. Maagden zijn en ook als liefde niet in de schijnwerpers. Gestoomde kaarslicht in de slaapkamer en badkamer en zachte muziek te maken de perfecte setting voor sensuele uur en voldoen aan de Zodiac eigenschappen van Virgo.

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Virgo?

Book Aanbeveling Virgo
Foto: Knaur 

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen van Virgo

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van Virgo weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Over de Virgo" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften de maagd geboren.

bestel nu bij Amazon!