Zodiac eigenschappen: Over de Vissen – 20:02. tot 3,20.

Fish migreren tussen twee werelden van het gevoel heen en weer: aan de ene kant, vis liefde alleen, maar aan de andere kant zijn ze ook zoeken naar veiligheid. Welke Zodiac eigenschappen Vissen-geboren te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de vis weten?

 

The Zodiac eigenschappen van de vis:

Uw element: Water, de oorspronkelijke substantie van al het leven. Het is ook het symbool van het gevoel van therapietrouw, die gaat over de intellectuele kracht.

Uw Planeet van de Uitspraak: Neptunus, de god van de zeeën.

Hun polariteit: Minus (of vrouw of yin). Dat maakt je een meer naar binnen gericht mensen.

Sterke punten: Ze zijn mysterieus, meelevend, intuïtief, gevoelig en begrip.

De ideale bestemming voor u: -Fish geboren gevoel in de steden van Worms, Basel en Rio de Janeiro ook. Zij houden van landen als Iran, Ceylon en Brazilië. Op de meeste dol op reizen naar de kust of op een eiland.

uw persoonlijke geluksbrenger : Sea Blue, Belladonna, Dolphin, Kalmus geur, amethist.

 

Vis in een baan:

Vissen baby's hebben veel tijd in de meeste gevallen tot het beroep gevonden dat overeenkomt met hen, ze willen en waar ze vervolgens iets te doen. Totdat ze hem te slaan, ze vaak tijdelijke oplossingen en werk als een taxichauffeur, tijdelijke obers, een extra in het theater, in film en televisie. Het brengt niets als de ouders op hun vis Kinderen druk of wanhoop, omdat ze met twintig of zelfs dertig jaar oud nog steeds "rechts" oefening beroep. Een vis heeft om zijn weg te gaan. Overeenkomstig zijn Zodiac eigenschappen hij moet gaan met de stroom, die hem draagt. Vissen hebben soms gevonden slechts veertig of meer jaar hun beroep.

Het is ook een van de typische Zodiac eigenschappen van de vis die ze iets beginnen en niet af te maken. Ja, het is recht naar het Pisces natuur. Vissen is een watermerk net zoals Kreeft en Schorpioen. de element Water symboliseert in de astrologie het vermogen om te resoneren om gevoelens en stemmingen te nemen en om aangeraakt te worden door hen. Dus vis vaak banen waarin ze hun medeleven kunnen leven voor anderen: Je wordt wakker in ziekenhuisbedden, verzorging van gedetineerden in gevangenissen, helpt drugsverslaafden of verstandelijk gehandicapten trein. Naast haar beroemde zesde zintuig, typisch voor de Zodiac eigenschappen de vis behoort. Nogal wat vis maken het hun vak en medium waarzegger of iets dergelijks.

aan de persoon, ziekten en hun oorzaken te lokaliseren en te genezen vis mensen putten uit een al even mysterieuze bron. omwille van hun Zodiac eigenschappen en deze grote, natuurlijke deugd veel vis naar alternatieve genezers, artsen en natuurlijke aanhangers van alternatieve behandelingen te zien. Een ander domein vis knuffelen man is wetenschap. Waar het gaat om de meest abstracte relaties waar men de laatste geheimen van de materie op de baan waar denken dringt door tot in de oneindigheid van de ruimte, maakt gebruik van Pisces energie.

dierenriem kenmerken erich bauer q
Foto: Astro week 

Vissen in de liefde:

De vis is een geboren eenling soort Steppenwolf (male edition) en Prinses Turandot (vrouwelijke rol). Zelfs als het zich voordoet in de verpakking, houdt hij zich, volgt zijn eigen weg en riep voor iedereen die wil om te weten dat hij op&# 39; s aloneness staat. Aan de andere kant van de vis geboren, gesignaleerd heel duidelijk dat hij is eenzaam en heeft iemand nodig die zorg draagt ​​voor hem. Dit tegenstrijdig, ingewikkelde boodschap maakt het lovers arg moeilijk te vissen ze te leren. je naar hen, ze voelen zich vervolgd, laat ze met rust, ze voelen zich niet geliefd. Daarnaast zijn er duizend manieren te verbergen en vermomming: In principe elke vis is in overeenstemming met haar Zodiac eigenschappen verlegen, verlegen, dus relationeel een echte gevoelige ziel. Maar de Vissen man houdt van het ijzer-hard bloke spelen (net als de vis Bruce Willis of Niki Lauda bijvoorbeeld). En vrouwen willen zelf koel en ijzige (vergelijkbaar met Nina Hagen) te geven. Hierdoor is de vorm vriendschappen nog moeilijker, en er is daarom de relatie vermogen van de vis met betrekking tot het weven van contacten slechts drie min.

zijn voor zijn bindingsvermogen&# 39; s de verschillende kwaliteiten, afhankelijk van hoe lang de vennootschap heeft geduurd. Tijdens de eerste maand is de vis de grootste: gevoelig, loyaal verrukken, lief, beleefd. En daarom verdient hij een A +. Is de wittebroodsweken voorbij is, de vis is alleen maar stilte, daarna stilte, meer en meer verstoord, zijn eigen gang gaat, drijft, is niet bekend verdwenen. Er is een gladde vier. Aangezien de gemiddelde resultaten na Adam Riese, een 2-3. Nou ja, zo kan zijn&# 39; s het leven ...

de seksleven de vis is zo complex als dit Tekens van de dierenriem zichzelf. Hun ongelooflijke psychische gevoeligheid maakt ze verschijnen als een seksuele kameleon vaak. Vissen zijn erg gevoelig in bed, willen niet alleen hun eigen tevredenheid, maar ook de geliefde partner. Dit maakt ze zeer interessant in ieder geval.

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de vis weten?

Book Aanbeveling Vissen
Foto: Knaur 

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van de vis weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Over de Vissen" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin heeft Erich Bauer veel interessante feiten over de vis samengesteld.

bestel nu bij Amazon!