Kenmerken van de Schorpioen eigenschappen: Over de Scorpio – 24.10. om 22:11.

Scorpios de neiging om onopvallend - maar alleen voor camouflage! Welke Zodiac eigenschappen Schorpioen geboren te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Scorpio?

 

 

 

 

Het sterrenbeeld van de Schorpioen eigenschappen:

 

Uw element: Water als een primaire substantie van al het leven. de element is dat je meer vertrouwen op uw gezond verstand.

Uw Planeet van de Uitspraak: De Pluto als een god van de onderwereld.

Hun polariteit: Minus (of vrouw of yin). Dat maakt je een meer introverte mensen.

Sterke punten: Zij zijn onverschrokken, ondoorgrondelijk, solidariteit, energiek en gepassioneerd.

De ideale bestemming voor u: Scorpion baby's voelen in steden als München, Dover en Washington ook. In termen van landen verkiezen zij Lapland, Syrië en Marokko. Je vindt het een jungle.

Uw persoonlijke geluksbrenger: De kleuren zwart en rood, de zwarte Edeltopal, vijgenbomen, slangen en muskus.

 

 

Zodiac eigenschappen: De schorpioen in het bedrijfsleven:

Schorpioenen hebben de neiging op basis van uw Zodiac eigenschappen voor onopvallend - maar als camouflage. Ze zijn vergelijkbaar in de echte schorpioenen in de woestijn, die zijn aangepast in hun kleur van de respectievelijke bodemgesteldheid. Schorpioen mensen willen anoniem blijven, ze schuwen het publieke oog.

Zij behoren tot de water-element, waardoor ze alleen onder het oppervlak, diepgaand, onthullen hun aard. Andere tekens van de dierenriem zijn als het midden of aan de bovenkant van de actie, beweren dat het gezicht van de kijker, op zoek naar erkenning en geniet van het gevoel van macht. De Skorpionische veroorzaakt, volgens de Zodiac eigenschappen iets anders, namelijk terughoudendheid.

Scorpions werken met voorkeur in aanstellen , waar de moed, kracht en doorzettingsvermogen nodig zijn. Als het gaat om leven en dood (bijvoorbeeld arts ongeval, vroedvrouw), zijn typische vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld in hun element. Spelen in een activiteitenruimte van de ziel, de magie, het occulte een rol, schorpioenen zijn in overeenstemming met hun Zodiac eigenschappen dat ook aan de orde.

Werken die een speciale afstand tussen mensen en hebben de inhoud (bijvoorbeeld een verpleegkundige), en beroepen met betrekking tot verzekeringen, met name levensverzekeringen, de obligatiemarkt of de toediening van landgoederen zijn ook typisch voor hen.

Ze zijn te vinden in de eerste plaats als de notaris, in Erbgericht of op het registratiekantoor. Is het welzijn van de familie hoofdthema van een werk, is de schorpioen een passend werkterrein gevonden hier ook als het gaat om geheimen van de traditie en de wet op de verwerking en milieubewustzijn verspillen. Hiervoor is een professionele mededogen voor de zieken en de buitenstaander, de schorpioen op de juiste plek voelt. Want dat is zijn volgens zijn zodiac kenmerken talent .

Kenmerken van de Schorpioen eigenschappen: Over de Scorpio - 24.10. om 22:11.

 

 

Zodiac eigenschappen: De schorpioen in de liefde:

de typische Schorpioen is heel gemakkelijk prikkelbaar. Zelfs de geringste irritatie van de gevoelige delen van het lichaam - de buik en de genitaliën - maakt je hunkert. Wanneer Scorpionman een strakke slips en aan de Schorpioen vrouw een bepaald soort is genoeg om zijn benen te slaan.

Delicate, breathy kussen zijn niet voor schorpioenen. uw kus is stormachtig, veroveren en niet wil alleen naar de monding van het plezier Partners in bezit te nemen. Dus de typische vertegenwoordigers van dit sterrenbeeld zijn ware meesters op het juiste seksuele praktijken.

Preuts ze niet opgeven tijdens het vrijen, de mannen en vrouwen Schorpioen. Dus blijf haar partners als een herinnering aan hete nachten ooit blauw gekleurde liefde tijden. Omdat het lijden en passie te sluiten voor hen niet: Schorpioen liefde is altijd "alles of niets"Is ecstasy en razernij, de exploratie van onbekende diepte, een voortdurende spel van macht en onderwerping.

Bij de keuze van de "delict" is een zachte, comfortabele bed niet in de eerste plaats. maken schorpioenen geslacht , waar ze zich net als het doen, of dat nu op de keukentafel, in het bad of op de vloer van de woonkamer.

Als aanvulling misschien een hint: Scorpions zijn volgens haar ster teken kenmerken niet absoluut in de categorie van geliefden of geliefden, de gedownloade gymnastiek alle posities van de Kamasutra, moeten de meest exotische liefde speelgoed te proberen of zou geïnteresseerd zijn in extreme experimenten.

Verre van dat! Seksualiteit is een bona fide Schorpioen volgens de Zodiac eigenschappen elixer, gelooft hij uit de diepten van de ziel dat hij zijn leven voorgoed kan verlengen. Seks is een heiligdom, een feest, een feest, een meditatie. Daarin ligt haar kracht in bed, dat hij niet onderhandelen voor eventuele posities of spiegel moet hangen aan het plafond. Zijn seksualiteit "uit de buik", Niet uit het hoofd.

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Scorpio?

 

Kenmerken van de Schorpioen eigenschappen: Over de Scorpio - 24.10. om 22:11.

 

 

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen van Schorpioen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van Scorpio weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Over de Schorpioen" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften de Schorpioen geboren.

bestel nu bij Amazon!