Zodiac eigenschappen: Over de Aquarius – 21:01. naar 2.19.

Waterman wordt gebruikt voor speciale taken. Welke Zodiac eigenschappen zijn goed voor Waterman geboren, heeft een astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Aquarius?

 

Het sterrenbeeld van de Waterman eigenschappen:

Uw element: Air als een symbool van de goddelijke adem van de uitvoering van het leven.

Uw Planeet van de Uitspraak: Uranus, de goddelijke voorvader.

Hun polariteit: Plus (of man of yang). Dit maakt u een actieve extravert.

Sterke punten: Ze zijn menselijk, modern, vrij, onconventioneel en inventief.

De ideale bestemming voor u: Waterman baby's voelen in de steden Hamburg, Trento en New York ook. Ze zijn gefascineerd door Zweden, Polen en Amerika. Vooral vulkanische landschappen hebben het gedaan heb.

uw persoonlijke geluksbrenger : Paars, Date, Unicorn, cipres geur, turkoois.

 

De Waterman aan het werk:

Elk Waterman heeft iets uitgevonden, dacht van iets - of hij droomt op zijn minst verwacht dat zijn uitvinding van een dag te realiseren. Originaliteit anders te zijn dan de anderen om zijn creativiteit te volgen - dit is een van de typische Zodiac eigenschappen van Waterman . Zeventig procent van de briljante mensen hebben ofwel de Ascendant in Aquarius of Waterman geboren.

De nasleep geest van Waterman geboren onderzoek voortdurend op zoek naar nieuwe mogelijkheden, veranderingen, verbeteringen, vernieuwingen - een ander van de dierenriem eigenschappen van Waterman. Het onmogelijke bestaat niet voor hem. Je hoeft alleen maar te kijken naar de juiste perspectief, een verandering, herstructurering van de hele zaak anders - en een antwoord is gevonden. op de maan land? Geen probleem! Artificial Life in een retort getuigen? Ook te creëren! En misschien, het Aquarius geest in een honderd of zelfs duizend jaar voordat de pil voor onsterfelijkheid uitgevonden: De meeste willen hun dode lichamen of hun hersenen freeze te verlaten en proberen om de termijn van hun aardse bestaan ​​te overwinnen als de mensen worden bepaald Watermannen.

Overeenkomstig zijn Zodiac eigenschappen behoren tot een wereld van Waterman, natuurlijk, de hele computer-technologie, internet en moderne transport technologieën als ze komen, bijvoorbeeld in de luchtvaartindustrie.

Maar ze moeten weten: De gekooide ze zijn, ze zijn zo onproductief te zijn. Een activiteit waarbij elke handgreep is voorgeschreven precies maakt ze ziek. Tenminste het werk dat ze moeten zelf bepalen! Even vervelend een voor hen hoofd , die vereist dat ze wat ze moeten doen en laten. Het is het beste om te werken met anderen, net zo creatief en zelfstandig mensen zoals ze zelf zijn. Het woord team moet zijn uitgevonden door een Waterman. collega's , die kunnen elkaar niet en discipline te beheersen, maar helpen hun creativiteit , hun vindingrijkheid vertrouwen - dat is het gebied waarin de Waterman draait in top vorm, die overeenkomt met de Zodiac eigenschappen.

dierenriem kenmerken erich bauer qAstro week

 

Waterman in de liefde:

gevoelens en passies raak het water mannen, maar nooit het graven op zo sterk, zoals het geval is bijvoorbeeld met watermerk Kreeft, Schorpioen of Vissen. Vanwege dit, Watermannen meestal genieten van een innerlijke harmonie en sereniteit, ondanks haar van Zodiac eigenschappen zijn na vrij onzeker en zelfs meer angstig. Ook altijd een bepaalde afstand van hun gevoelens en analyseer ze bijna net zo iets vreemds, niet (ze behoren"Mijn gevoel zegt me nu dat ik vrij ben pissed off ..."). Dit betekent niet dat ze koud of gevoelloos. Ze laten alles. Maar de leider van al hun gevoelens en stemmingen is haar geest - en niet zomaar een reflexieve, autonome zenuwstelsel!

Net als alle lucht teken en dit wordt gemakkelijk contact opnemen en dus een partner . een solo of één Wassermann doorlaat door elke porie van zijn lichaam signalen: "Ik ben vrij, ik ga, zou ik graag; Als u ook zin in hebt, laten we samen iets te doen ..." En op zijn vindingrijkheid vindt altijd manieren en middelen om de eerste stap te maken, zodat het / de ander niet in de buurt - een typische ster teken kenmerken van Waterman.

Over het onderwerp geslacht zorgen, Watermannen zijn ongetwijfeld de meest tolerante, meest tolerante en meest experimentele. Elke taboes bestaan ​​niet voor hen. Enkel de mens zelf bepaalt wat wel en wat niet. Als er iets is leuk, kan het niet illegaal in de ogen van Waterman. Natuurlijk, het respect voor anderen staat altijd voorop. Het moet zowel leuk zijn, dat is de enige beperking. aangezien nieuwe standen geprobeerd, en als je&# 39; s zoals misschien komt er iets sadomasochisme toegevoegd; altijd op voorwaarde dat de wederzijdse instemming. Aan de rand van alle taboes moeten we al bewegen. Dit betekent natuurlijk ook dat je vrij zijn seksuele fantasieën kunt lopen, onderzocht hen en volledig in praktijk te brengen.

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Aquarius?

 

 

Book Aanbeveling WatermanKnaur

 

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van Aquarius weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Over de Waterman" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. In het verklaart Erich Bauer alles belangrijk over het karakter en de persoonlijkheid van Waterman.

bestel nu bij Amazon!