Zodiac eigenschappen: Over de Leo – 23:07. naar 8,23.

Leeuwen zijn echte winnaars types - ze zijn zelfverzekerd en vastberaden. Welke Zodiac eigenschappen Lion baby's te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Leo?

 

 

The Zodiac eigenschappen van Leo:

 

Uw element: Het vuur. Het element vertegenwoordigt levensenergie.

Uw Planeet van de Uitspraak: De zon als een symbool van rust in het midden.

Hun polariteit: Plus (of man of yang). Dat maakt je een introspectief en moederlijke mensen.

Sterke punten: Ze zijn zelfverzekerd, gul, warm, natuurlijk en creatief.

De ideale bestemming voor u: Lion baby's voelen in steden als Koblenz, Rome en Bombay thuis. ze brengen hun vakantie, zoals in landen als Italië en Frankrijk - evenals de Seychellen irriteren. Omdat leeuwen hou van het strand over alles.

Uw persoonlijke geluksbrenger: De kleur van goudgeel, palmbomen, leeuwen, kaneel geur en diamanten.

 

 

Zodiac eigenschappen: The Lion in business:

Lions krijgt altijd wat ze willen - en min of meer hun hele leven: eerst de juiste school, de juiste training, een grote eindelijk beroep . Hier is de Leeuw volgens zijn Zodiac eigenschappen niet extreem ambitieus, maar het heeft een overdreven fanatieke arbeidsethos. Zeker niet hun doel door Lions slechte machinaties te bereiken. Haar geheim klinkt heel simpel: je bent overtuigd van jezelf - en laat het.

No-leeuw geboren moet iets dat hij niet helemaal overtuigd te doen. Het heeft geen zin. Vroeg of laat, maakt hij wat hij wil. Lions hebben om er met haar hart, bevestigen wat ze doen in het diepst van hun hart uit, hun beroep waardig te zijn. En dat is een goede zaak: Lions moeten hun Zodiac eigenschappen trouw blijven. Voor anderen, kan lijken alsof ze verwend, trots of arrogant waren; Echter, voor de leeuw is een werk waaraan hij kan niet belijden, zonde van de tijd, zware arbeid en probleem.

Aan de andere kant, niemand kan werken als een leeuw als hij overtuigd is van zijn daden. Hij is een zegen voor elk bedrijf, elk bedrijf, elke winkel, elke praktijk, elke bar of waar hij handelt en voegt hij zijn acties automatisch een persoonlijk tintje en een spoor creativiteit toegevoegd: Als een barman mengt hij de drankjes met briljante, adembenemende momentum. Als een verpleegkundige, verdeelde hij anders dan pillen een quantum vitaliteit. Zelfs als hij werkt aan de lopende band, meer dan een monotone beweging waar het snoer garanties: een glimlach, meer plezier te worden op een kleine show. Dit maakt het ook de Zodiac eigenschappen van Leo out.

Zodiac eigenschappen: Over de Leo - 23:07. naar 8,23.

 

 

Zodiac eigenschappen: The Lion in Love:

Leeuwen zijn zeer gepassioneerd minnaar . Dit is te wijten aan hun Zodiac eigenschappen. Want in haar armen vindt men genoegen pure, de aanraking van haar huid releases een soort magnetisme dat een sterk aantrekt, zinken dieper en kan vragen om meer. De Leo straalt een sensuele geur die herinneringen aan onze Urvergangenheit ontwaakt. lust en passie zijn net zo onuitputtelijk als alles wat met hen. Leeuwen zijn de sexfreudigsten vertegenwoordigers van de dierenriem (Behalve misschien de schorpioenen). Van al haar structureel ze nodig hebben vaker en meer seks dan andere sterrenbeeld.

de vrijen een typische Lion zuigelingen loopt meestal in drie fasen. In het begin dat hij aan het doen is, zoals ik al zei, te veroveren, dus om de andere te horen krijgen van hem wat hij is een geweldige leeuw, en uiteindelijk wilde met zijn buit in een orgasme samenvoegen - en vervolgens tot uitputting altijd om dit spel te herhalen.

In de tweede fase, hangt allemaal af van hoe speels de partner begiftigd shows. Het maakt niet uit wat je speelt, de verovering, de onderwerping, de ik-ben-niet-to-have-dat de scheiding spel, maar het heeft om creatief te zijn en verhoging van het plezier. In de derde fase, een geweldige verandering vindt plaats in het Lions uit: Hij heeft het vertrouwen gevonden, hij weet waar hij behoort, hij houdt van zijn partner en natuurlijk zijn familie, heeft hij er een. En daarmee de behoefte aan liefde is grotendeels bedekt. Hij is blij, tevreden, hij spint

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Leo?

 

Zodiac eigenschappen: Over de Leo - 23:07. naar 8,23.

 

 

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen van Leo:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van Leo weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Alles over de Leo" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften de leeuw geboren.

bestel nu bij Amazon!