Zodiac eigenschappen: Over de Ram – 21:03. om 20:04.

Aries willen altijd met je hoofd tegen de muur. Voor de ram, er geen obstakels, alleen uitdagingen. Welke Zodiac eigenschappen Aries baby's te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de ram weten?

de Zodiac eigenschappen de ram:

Uw element: Het vuur, als urgent en verlevendigen element. Concurrentie stimuleert obstakels uitdaging.

Uw Planeet van de Uitspraak: Mars, de god van de oorlog. Hij is ook het symbool van de voortplanting.

Hun polariteit: Plus (of man of yang). Dit maakt het u een actieve en extravert.

Sterke punten: Ze zijn strijdlustig, idealistisch, energiek, vrolijk en spontaan.

De ideale bestemming voor u: Aries geboren als de steden Berlijn, Londen en Kopenhagen. Ze vinden het leuk om te reizen naar landen als Ierland, Canada en Birma. Ze houden van woestijnen en vulkanische landschappen.

Uw persoonlijke geluksbrenger: Rood, sparren, wolven,-rozemarijn geurende, robijnen.

Aries op het werk:

Aries de voorkeur om te werken waar het gaat over het initiatief, uitdaging en leiderschap. Ze zijn hier te vinden, waar de ontworpen en gebouwd en artistiek werk is belangrijk. Als het gaat om zelfexpressie en komt op initiatief van de Ram geboren is in zijn element . Want dat is zijn Zodiac eigenschappen.

De activiteit van een manager of ondernemer is letterlijk geschreven Aries geboren op het lichaam. Met andere woorden: Een manager moet die waarvan een plunjer geheel naar zijn Zodiac eigenschappen droomt, en krijgt ook geld , meestal een hoop geld: hij wordt spuiten over de hele wereld, ontwikkelt hij projecten, pitching nieuwe bedrijven van de grond - en houdt hij naar nergens, maar laat de vervelende informatieverzameling andere. Een manager woont altijd in oorlog. De concurrentie is overal, Tab is een van de belangrijkste concepten in zijn standaard woordenschat.

Wat nog kan rammen? Natuurlijk, ze werken zoals overal waar het gaat om snelheid en gevaar: als een noodsituatie arts, Sanka- of testrijder, Detective, politieagent en brandweerman. Ram zijn uitstekend artsen, vooral chirurgen en tandartsen. Ook het beroep van leraar is Ram voelt zich sterk aangetrokken. Op weg naar de kinderen in het spel kunnen komen Prima hun spontane karakter. Ram zijn uitstekend ambachtslieden. In de metaalverwerkende industrie of in de auto-industrie te voldoen u veel succesvolle release in sterrenbeeld .

moet worden benadrukt hoe belangrijk voor Aries dynamiek, uitdaging en afwisseling. Van hem te verwachten dat de pittige schepsel van de lente, zijn hele leven lang hetzelfde handvat te doen, is een schande. volgens zijn Zodiac eigenschappen hij wil starten, zet de toon, lood. Ofwel is hij zelfstandig werkzaam, of hij heeft een baan nodig, zal beloond worden op initiatief en hij kan opstijgen. Na het cliché van een civiele dienst die niet recht vooruit uitziet.

Zodiac eigenschappen: Over de Ram - 21:03. om 20:04.

De ram in de liefde:

Degenen die dromen van een rustige, harmonieuze idylle van twee, moet Ram vermijden verkiezen. Maar wie op zoek is naar een levendige gemeenschap die, dan rustig en zeer teder als het leven soms luid en dramatisch weer, is een beetje beter dan leven samen de plunjer.

Op de top van deze man kijkt - man of vrouw - de ander principe als zijn prooi: "Deze man (of vrouw) ik willen hebben, ongeacht wat de kosten!" Er is dus niets meer gepassioneerd, kleurrijker, spannender, adem beroven Deres, maar niets meer inspannende dan de opnemer een ram. Die nu overeen met de tijd Zodiac eigenschappen de plunjer. Natuurlijk, de avances van een Ram vrouw is nooit een dergelijk recht als een man. Maar met hun vrouwelijke wapens - erotiek, verleiding spel, geveinsde zwakte, retraite en aanval - het Aries-Dame bereikt uiteindelijk precies hetzelfde.

Aries mannen zijn honderd procent van overtuigd in het bed van de beste. De vrouwtjes van dit teken van de dierenriem graag op te scheppen over hun speciale vreugde van geslacht en de liefde. Aries behoren tot element vuur . En vuur is een symbool van passie. En Aries zijn de meest vurig teken - daarom zijn ze ook de meest gepassioneerde. Op de top van dat Aries rekening houden met de seks, net als iets anders in het leven: Het gaat ook over wie de beste is. Daarom is een nacht is een ram altijd iets bijzonders: Het is noodzakelijk om records te breken, maak kans op een nieuw kampioenschap.

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de ram weten?

 

Zodiac eigenschappen: Over de Ram - 21:03. om 20:04.

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van de ram weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Alles over Aries" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer u alles over het karakter van de ram.

bestel nu bij Amazon!