Zouten het verliezen van gewicht met Schuessler zouten: De Turbo Plan

Afvallen met Schuessler zouten is mogelijk, zelfs met de leeftijd. De cel zouten voor het verliezen van gewicht daar in de apotheek. De 6-zouten motor behandeling.

Het is niet alleen een vermoeden, maar dit feit: In de loop der jaren, ons steeds moeilijker te verminderen. Vaak is de extra ponden te steken, ondanks een gezonde, evenwichtige voeding en regelmatige lichaamsbeweging ronduit ons - deprimerend. Maar waarom is dat? Waarom verliezen we weinig gewicht en middelomtrek, hoewel we alleen voeden dagen salade?

Homeopathie expert en auteur boek van Dr. Dorothee Brida-Engels kent het antwoord: "Als u niet opneemt, ondanks een gezond dieet, is waarschijnlijk een tekort aan mineralen. Dit maakt het mogelijk het lichaam uit balans en de stofwisseling wordt gestopt optimaal werkt." Het resultaat is dubbel ongunstig hetzelfde: We nemen sneller en moeilijk opnieuw. Maar deze onbalans, hoeven we niet te accepteren, zegt de expert. Afvallen met Schuessler zouten is mogelijk, zelfs met de leeftijd. "Celzouten kan compenseren voor de fout, worden getransporteerd verontreinigingen uit het lichaam en de breng je stofwisseling weer op snelheid."

Zouten helpen gewicht te verliezen en je lichaam weer in balans. Zouten helpen gewicht te verliezen en je lichaam weer in balans. 
Foto: iStock

de Zouten voor het verliezen van gewicht er bij de apotheek. De 6-zouten motor behandeling 7 dagen, in combinatie met heerlijke, voedzame maaltijden, maakt het gemakkelijk om een ​​gezond en slank leven te beginnen. Zelfs in een week kunt u verliezen tot 4 pond afhankelijk van de oorspronkelijke gewicht en het doen van uw lichaam op hetzelfde moment iets echt goed.

 "7 dagelijks gebruik trucs om een ​​perfect lichaam"Klik hier voor de trucs  

Zes Zouten voor het verliezen van gewicht

Dit betekent stuur je stofwisseling weer op de rails. dus de Afvallen met Schuessler zouten kinderspel.

Punt 4: Kaliumchloride

Kaliumchloride is bekend om zijn metabolisme-stimulerende werking. Het verbetert koolhydraat oxidatie en stimuleert het eiwitmetabolisme lange termijn effectief.

Nummer 9: Natriumfosfaat

Natriumfosfaat neutraliseert de zuurgraad van uw stofwisseling door het bevorderen van de afbraak opgelopen zuren uit het weefsel. Bovendien, het minerale zout stimuleert de vetstofwisseling en ondersteunt daarmee de ontmanteling van kleine rollen buik en heupen.

Nummer 10: Natriumsulfaat

Natriumfosfaat neutraliseert de zuurgraad van uw stofwisseling door het bevorderen van de afbraak opgelopen zuren uit het weefsel. Bovendien, het minerale zout stimuleert de vetstofwisseling en ondersteunt daarmee de ontmanteling van kleine rollen buik en heupen.

No. 22: Calcarea

Calcarea bouwt bot, het ondersteunen van het lymfestelsel om het scheiden van afval en heeft een balancing en harmoniseren effect op het zenuwstelsel - de feel-good garantie gewichtsverlies.

Nummer 23: natriumbicarbonaat

Natriumbicarbonaat belangrijke zure buffer, het resulterende zuur wordt geneutraliseerd, en is tegen een verzuring van het lichaam. Daarnaast stimuleert de spijsvertering capaciteit van de pancreas en dus helpt bij het eiwit en vet spijsvertering.

No. 27: Kaliumdichromaat

Kaliumdichromaat stimuleert de regeneratie van lichaamscellen bevordert de afscheiding van de klieren en ondersteunt het lichaam ontgiften. Het helpt ook bij een verhoogd cholesterolgehalte.

***

 

Het gewichtsverlies plan voor een week

dag 1
 

  • alle zouten (2 tabletten) in 500 ml heet water lossen.
  • drinken gedurende de dag. B
  • houden ei elke slok vloeistof gedurende 10 seconden in de mond.

Dag 2 + 3
 

  • 's ochtends 2 x zout nr. 4 zuigen.
  • Met tussenpozen van 1 uur de andere 5 zouten In de mond achtereenvolgens (2 tabletten).
  • Na no. 27 u begint met een tweede ronde, begin opnieuw met no. 4 ,.
  • dus neem elke zout 2 keer per dag.

dag 4-7

  • Voor het ontbijt 2 x zout nr. 4 Smelt in de mond.
  • Dan, met tussenpozen van 2 uur alle andere 5 zouten achtereenvolgens zuig (2 tabletten).
  • Als u wilt, kunt de zouten blijven nemen 3 weken te gaan op die manier.
 

Book Aanbeveling
 

Afvallen met Schuessler zouten: De vier weken durende voedingsprogrammaZouten het verliezen van gewicht met Schuessler zouten: De Turbo PlanAfvallen met Schuessler zouten: De vier weken durende voedingsprogrammaAfvallen met Schuessler zouten - dat doet de voedingsprogramma. 
Foto: Southwest

Wilt u uw telefoon huidige afslanken News of WUNDERWEIB te krijgen? dan contract&# 39; je snel in onze WhatsApp nieuwsbrief!