Kenmerken van de Dierenriem van Steenbok eigenschappen: Over de Capricorn zodiac – 22:12. tot 1,20.

De Steenbok is de essentie van de bergen voor uithoudingsvermogen en soberheid. Welke Zodiac eigenschappen zijn goed voor Steenbok geboren, heeft een astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Capricorn?

de Zodiac eigenschappen door Steenbok:

Uw element: Aarde als een bouwsteen van alle leven. De aarde staat voor structuur, kristallisatie, kracht, de duur, de eeuwigheid.

Uw Planeet van de Uitspraak: Saturnus vertegenwoordigt de waarheid en heerser van wat is.

Hun polariteit: Minus (of vrouw of yin). Dat staat voor de Holle en Vormende.

Sterke punten: Ze zijn feitelijk, objectief, billijk, methodische, taai.

De ideale bestemming voor u: Capricorn baby's voelen in de steden van Munster, Moskou en Port Said goed. Ze zijn gefascineerd door Albanië, Afghanistan en Mexico. Vooral kale landschappen en bergen hebben aangedaan.

uw persoonlijke geluksbrenger : White Oak, Polar Bear, Laurel Zwart geurstoffen Edelonyx.

De Steenbok in het bedrijfsleven:

Hoe de typische Steenbok Zodiac eigenschappen in de baan ? Steenbokken hebben een natuurlijke drang om de top te bereiken. Echter, dit is duidelijk slechts zeer weinigen van hen vanaf het begin. Integendeel, deze motor gebruikt bijna onbewust door of onopgemerkt: Op elk kruispunt in zijn leven van Capricorn kiest deze leads op, ook al is hij nog zo moeilijk. Dit komt precies overeen met zijn zodiac kenmerken.

De sterren zeggen altijd een Steenbok, hij nog verder, nog hoger moet worden uitgebreid. Dit is in zijn bloed. Het werk maakt hem niet moe, meer dan niets doen maken. Ik weet Ibex geen beroep oefening omdat ze veel geld hebben geërfd. Onder deze, maar ik ken niemand die blij mee zou zijn weten.

Maar nu kan men niet voorstellen dat een Steenbok als ambitieus en gestrest hectisch. Integendeel. Volgens zijn Zodiac eigenschappen hij werkt juist omdat het zijn natuur, de neiging om veel transparanter te zijn dan anderen. Hij is zelfs ontspannen, in plaats van vrede zelfs als zenuw bereden man. Buitenstaanders vragen zich af dat hij zoveel (en meestal ook verantwoordelijk en belangrijk) kan doen en nog steeds is vrolijk en ontspannen de weg.

vals

De Steenbok in de liefde:

De bewering dat het gevoelsleven van een stenen blok vrouwen gelijk aan die van een ijsberg, komt in de meeste gevallen van mensen , vooral degenen wier pogingen om het land met haar, eindigde in een leegte. Gebruikelijke houding geven deze vrouwen namelijk allemaal belachelijk te maken. Diep in de archaïsche van superieure mensen zijn daden, en uw visie zijn alle vrouwen die hetzij zelf geschiedenis geschreven of zagen hun mannen in hen precies op de vingers.

Wie kent niet deze waarde en gerespecteerd te herkennen, leert uw kou en afwijzing. Maar wie is voor hen, in uw droom van de Arabian Nights mogen varen. Achter haar doordachte buitenkant verbergt een Serail grenzeloze liefde en lust ; haar koele flair blijkt absolute contrapunt haar gepassioneerde innerlijke gloed zijn. Deze vrouw het gewoon op zichzelf. Wie is er echter meer op het uiterlijk dan op het zijn, is met haar aan het verkeerde adres.

Grote, dromerige ogen krijgt de Steenbok vrouw als het gaat om loyaliteit . Als hij is gewoon een super-vader, die zou gaan door dik en dun met haar en zonder aarzeling zou zijn om haar! Hij zou haar alles, soms zelfs de sensuele escapades met een ander te vergeven. Want in tegenstelling tot Steenbok-Man, de trouwe partner van de hele dierenriem, is het vooral op het gebied van de liefde bepaalt ook een groot deel van de maan en haar Venus. Ze kunnen zelfs voorzien in een tolerante karakter, zoals schakelaars of Aquarius, staan ​​en daarom rijden naar een meer ontspannen uitzicht op loyaliteit . Af en ze volgt ook een dubbele standaard, neemt zich uit ontrouw, maar verwacht haar partner dat hij trouw als een rots bij haar op haar te wachten tot ze genoeg van de liefde met de andere heeft gehad.

de Zodiac eigenschappen Capricorn woman show: Ze is niet geboren in de schaduw van een man te staan. Integendeel, het is het tegenovergestelde. Maar een zwakkeling die eindeloos kunnen betuttelen, maar ook veracht en zelfs begint hem treiteren, gewoon zo heft hij op zijn achterpoten. Hij heeft geen ruggengraat, kunnen ze laten vallen. en scheidingen neemt het als iets anders: snel en consistent. Wen het waar is, dat wordt beschouwd als hard en genadeloos. maar het is zeker dat een compromisloze afscheid makkelijker uiteindelijk.

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de Capricorn?

 

vals

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van Steenbok weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Alles over het sterrenbeeld Steenbok" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin portretteert Erich Bauer karakter en de persoonlijkheid van Steenbok op een leuke en educatieve manier.

bestel nu bij Amazon!