Zodiac eigenschappen: Over de Gemini – 21:05. naar 6.21.

Voor Twins leven en liefde is een spel. Welke Zodiac eigenschappen Gemini geboren make-up, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de tweeling?

de Zodiac eigenschappen Twins:

Uw element: De lucht. Het element staat voor veelzijdigheid en communicatie, maar ook Gespaltensein.

Uw Planeet van de Uitspraak: Mercury in de ochtend als een symbool van de goddelijke boodschap.

Hun polariteit: Plus (of man of yang). Dit maakt u een actieve, extravert.

Sterke punten: Ze zijn nieuwsgierig, levendig, wendbaar, veelzijdig en behendig.

De ideale bestemming voor u: Gemini-geboren, zoals de steden Neurenberg, San Francisco en Melbourne. Ze vinden het leuk om te reizen naar plaatsen als Sardinië, België en Wales.

uw persoonlijke geluksbrenger : De kleur geel, hazelaars, apen, sandelhout geur en goud topaas stenen.

Twins in de Job:

voor de luchttekens Tweelingen is volgens de Zodiac eigenschappen een carrière verandering of studie als typische plaats van consistentie. Dit kan negatieve lijken, maar alleen voor iemand die gelooft in de continuïteit professioneel is een voordeel. Dat was ook meer kans om de zaak in het verleden. Vandaag de dag, in ieder geval flexibiliteit is echter een voorwaarde om een ​​carrière te maken. Het tijdperk van globalisering en grenzeloze communicatie en informatie-mogelijkheden via internet, e-mail en video conferencing heeft lange het leven van alledag .

In het brede gebied van entertainment (theater, film, krant, TV) is de veelzijdigheid van de tweeling het meest waarschijnlijk een adequate werkterrein. is gerelateerd aan de journalistiek in deze zin, alles wat te maken heeft met de productie en distributie van boeken (auteurs, uitgevers, agenten, uitgevers, boekhandelaren, bibliothecarissen). Een boekhandelaar moet duizenden boeken te leren kennen en ook aan klanten aan te snijden. Wie kan beter dan een tweeling?

Dat tweeling vanwege hun veelzijdigheid, hun taalkundige vaardigheid, hun snelle begrip en hun communicatie talents Maak de beste secretaresses spreekt bijna vanzelf. Je hoofd is als een bibliotheek, een woordenboek, een rekenmachine. Meer dan anderen om kennis en feiten, proces te absorberen, te vergelijken, te analyseren, te identificeren, te elimineren, optellen en spelen. Daarom kan talrijker tweeling te vinden in de administratie, het indienen, wetenschap en onderzoek. Dat klopt met hun Zodiac eigenschappen match.

Volgens de Zodiac eigenschappen de Gemini is ook een overhang tot het beroep van belastingadviseur en advocaat die probeert om alle trucs te benutten en finesse alle mogelijkheden van de bestaande wet. Men moet ook noemen, is hun briljante verkoop vaardigheden: Typisch Tweelingen hebben geen contact verlegenheid of angst voor contact - ze kunnen bereiken vreemden alsof ze al voor altijd hun best vrienden .

Zodiac eigenschappen: Over de Gemini - 21:05. naar 6.21.

Gemini in Love:

de liefde is een spel voor tweelingen. Afhankelijk van het feit of ze man of vrouw, proberen naar haar tweelingbroer en haar tweelingzus vinden - zodat hun ziel opnieuw een is met de "een ander deel",

Op de zeer typische vertegenwoordigers van deze sterrenbeeld plaatsvindt dating zeer snel. Ik geloof zelfs dat de keuze van de partner is de snelste onder alle personages in hen. U kunt letterlijk binnen enkele seconden vallen onsterfelijke - of extra voorzorgsmaatregel, die ze zo onder "onsterfelijk" begrijpen ... de liefde van de tweeling is in feite een aantal van de niet-bindende geneuzel op feestjes of festivals: Je ontmoet, vind je jezelf interessant, en gaat naar het einde samen in bed .

Een twin liefde is de vraag naar meer eenvoudig, gemakkelijk en zorgeloos: men verliefd, je gaat trouwen, dan weer gescheiden - leven is een spel, en die compliceert het is uw eigen schuld.

Maar dit zorgeloze, charmante, ongecompliceerde liefde toch weten een heel andere kant: namelijk een tweeling zijn net zo verlegen en timide als ze zijn frivool en zelfverzekerd. Ze zijn ook bang voor diepe gevoelens zo goed spelen. De Nichtkalkulierbarkeit van gevoelens en diepe obligaties beangstigt die welke zijn vastgesteld door het hoofd man. tegen deze onzekerheid Tweelingen vaak met ironie. En ze lijden eveneens onder scheidingen, hoe het licht te verwerken.

Diep van binnen, moeten definiëren niet erg tweeling. Ze hunkeren naar hetzelfde als andere mensen na de perfecte match , en eenzaamheid zijn niets geweest. Het is dus heel goed mogelijk om contact of met hen door het gangpad om te leven in lange relaties wanneer ze zijn er zeker van te prikkelen deze vrouw of de man mentaal dat hij is fantasierijk /, ondernemend en met hem / haar is niet saai.

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de tweeling?

 

Zodiac eigenschappen: Over de Gemini - 21:05. naar 6.21.

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van een tweeling weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Over de Gemini" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften de tweeling.

bestel nu bij Amazon!