Zodiac eigenschappen: Over het astrologische teken Kreeft – 06.22. 7.22.

Kankers zijn vaak switchen tussen gevoel en verstand en gescheurd. Welke Zodiac eigenschappen Cancer baby's te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de kanker weten?

 

 

Het sterrenbeeld Kreeft eigenschappen:

 

Uw element: Het water. Het element is Gefühlshaftigkeit en emotionele diepgang, maar ook Unsichersein en verlorenheid.

Uw Planeet van de Uitspraak: De maan als symbool van de emotionele hechting en ziel.

Hun polariteit: Minus (of vrouw of yin). Dat maakt je een introspectief en moederlijke mensen.

Sterke punten: Ze zijn emotioneel, gedomesticeerde, gevoelig, zorgzaam en comfortabel.

De ideale bestemming voor u: Cancer geboren zoals de steden van Lüneburg, Venetië en Tunis. Ze vinden het leuk om te reizen naar landen zoals Nederland en Paraguay - en zou alles voor een vakantie in Mauritius te geven.

Uw persoonlijke geluksbrenger: De kleur blauw, wilg, herten, jasmijn geurende en maanstenen.

 

 

Zodiac eigenschappen: De kanker op het werk:

volgens zijn Zodiac eigenschappen heeft de Kreeft een activiteit waarbij een stroom van energie heerst, dat wil zeggen, door de mensen met wie men moet het doen - Chefs collega's , Klanten studenten, etc. - stromende energieën die voeden. Hoe minder ze krijgen, hoe leger ze voelen, en hoe minder ze kan leveren. Kankers die heden en toekomst van hun huidige of beroep denk, moet dit vooral in gedachten houden: Symbolisch gezien, ze zijn net als de maan , kan niet schijnen op zichzelf, maar vereist de zon te schijnen aan.

volgens zijn Zodiac eigenschappen het is bijna irrelevant wat een vorm van kanker werkt. Want hij hen zal integreren in elke activiteit zijn specifieke vaardigheden, te weten zich zorgen te maken over anderen en over de werksfeer: krabben zal schrijven secretaresses, de brieven en gesprekken doorschakelen - maar is hun belangrijkste taak om de baas weer op te bouwen, als hij zakt. Ze zijn verkopers die de hele dag mensen te gebruiken; maar wat ze eigenlijk "verkopen"Is aan hun klanten geven een goed gevoel. Krabben zijn de beste kleuterleidsters en onderwijzers van de wereld omdat ze niet alleen kennis, maar vooral ook houden van hun leerlingen. Krabben kan staan ​​op een transportband en doe altijd een bepaalde opeenvolging van stappen. Toen hem werd gevraagd wat ze willen in dit werk, zullen zij zeker zeggen: "De sfeer ..." of: "Collega's ...!" En vice versa, alle medewerkers zullen zeggen over de kanker die hij had een goed hart hebben en ze werken graag met hem één.

Maak rivierkreeft ook geld ? Nou, wat neem altijd krabben in de hand, die groeit, zelfs geld. Het lijkt er zelfs op dat ze een bijzonder goede relatie met geld. Kankers in dit verband zijn goed vergelijkbaar met stier zuigelingen, die wordt gezegd dat ze het nastreven van het geld op een echte magnetisme. Kankers kunnen ook stinkend rijk zijn; dit is wat zo serieus geld naam als de kanker geboren Friedrich Flick, John Rockefeller, Nelson Rockefeller en Soraya. Krabben en Bulls onderschrijf het merendeel van de hooggedoteerde banen in bedrijven, banken en verzekeraars onderling. Ze zijn niet per se degenen die een bedrijf te runnen - dat laat ze als rammen, steenbokken en leeuwen - maar zij beheren geld .

Zodiac eigenschappen: Over het astrologische teken Kreeft - 06.22. 7.22.

 

 

Zodiac eigenschappen: De kanker in de liefde:

Kankers houden soulful. de vrijen is een diep gevoelde ervaring waar ze de liefde voelen partner ver intern verbonden met hen. Een one-night stand, een vluggertje in achterbank van de auto, die niet voor hen. Krabben moeten emotionele verbinding en een sfeervolle omgeving. Het gebeurt toch eens voor haar ongewoon, ze spijt achteraf zo.

Warm, eerlijke emoties lijken erotisch op krabben. Voel het emotionele veiligheid, verhoogt hun seksueel genot en de intensiteit van hun reacties. Ze houden van affectie zonder einde, en bovenal, ze nooit genoeg van krijgen kisses . kiss, kiss krabben, kussen - en zeker niet alleen mooie lippen ...

De belangrijkste voorwaarde voor een sensuele uur met een vorm van kanker: De sfeer moet goed zijn. Hij houdt van comfortabel, gezellig, romantisch, natuurlijk, om kaarsen en emotionele muziek zoals liefdesliedjes, blues, klassiek, vuur en een glas wijn te nemen.

de vrijen krabben willen beginnen op een andere locatie dan in bed, misschien op de bank of zelfs beter op een zacht tapijt met veel kussens.

Als een typische kanker geboren, man of vrouw, was niet alleen verstoord door een anti-sex houding, krijgt hij elke keer dat een geslachtsgemeenschap orgasme . En elke keer als hij vliegt weg, glijdt in de zevende hemel en is er wanneer het zou eigenlijk altijd om een ​​kind te verwekken of te getuigen. Liefde met een vorm van kanker is gewoon hemels en zonder bittere nasmaak.

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de kanker weten?

 

Zodiac eigenschappen: Over het astrologische teken Kreeft - 06.22. 7.22.

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van kanker weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Alles over het sterrenbeeld Kreeft" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften kanker zuigelingen.

bestel nu bij Amazon!