Zodiac eigenschappen: Over het sterrenbeeld Taurus – 21:04. tot 20.05.

Bulls zijn echt plezier mensen. Welke Zodiac eigenschappen bull-geboren te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de stier weten?

de Zodiac eigenschappen de stier:

uw Elemnt: De aarde als een rustgevende, bewahrendes, vormgeven en begrenzende element.

Uw Planeet van de Uitspraak: Venus van de ochtend als de godin van de schoonheid en liefde.

Hun polariteit: Minus (of vrouw of yin). Dat maakt je een reactieve en introspectief man.

Sterke punten: Ze zijn sensueel, praktische, solide, geduldig en aanhankelijk.

De ideale bestemming voor u: Bull baby's, zoals de steden Dresden, Zürich en St. Louis. Ze vinden het leuk om te reizen in landen als China en Thailand. Ze houden van groene valleien en weiden.

uw persoonlijke geluksbrenger : De kleur groen, kalk, kever,-patchouli geurende en robijn stenen.

De stier in een baan:

Als een stier de leeftijd waarop u kiest voor een carrière of kiezen voor een studie bereikt, dan natuurlijk ontmoet hij in hun verkenning van de verschillende manieren waarop een hand om dergelijke activiteiten, die - al is het maar zeer de verte - immense in verband met zijn lust en sensualiteit zijn, anderzijds kan het overeenkomstig de Zodiac eigenschappen Ook bepaalt geleid doordat zo snel mogelijk zo veel mogelijk geld om geld te verdienen.

Activiteiten, zelfs in de breedste zin met eten hoeft te doen, een van de meest populaire stier beroepen. De aandachtsgebieden variëren van agrarische wetenschappers uit de supermarkt laboranten uit alternatieve biologische boeren aan de zuivelfabriek ingenieur, uit de bakkerij aan de fabrikant zoetwaren, van moeder-en-pop winkeliers aan de eigenaar van een broodjeszaak keten. En natuurlijk hier omvat het brede terrein van de gastronomie - van vodden op de kok, ober en barman naar het restaurant eigenaar.

Bulls tonen ook grote talenten in alle artistieke en design beroepen. Ze zijn goed kleermakers en modeontwerpers, maar ook een grote figuur als een model. Ze zijn succesvol boutique eigenaar en Etalagisten, en ze kunnen tuinieren en prachtige bloemstukken in elkaar gezet. Ook onder schoonheidsspecialisten en make-up artiesten, zijn er tal van stieren.

Bulls zijn door hun Zodiac eigenschappen haar meer conservatieve. Dit betekent dat ze willen werken in een vak dat zich bezighoudt met het verleden, dus bijvoorbeeld als een historicus, preservationist, restaurateur, archivaris of etnograaf. Zelfs in beroepen waarin een bepaald gevoel voor traditie te behouden, trekt veel een stier.

Het onderwerp van de financiën is even belangrijk als sensualiteit en lust. Het gevolg is dat veel stieren werken waar geld is, dus bij een bank, de belastingdienst, bij een kassa, commerciële verzekering of de aandelenmarkt. En natuurlijk, een handelaar of bediende is een typisch en populair stier beroep. Geen wonder dat deze Zodiac eigenschappen!

Zodiac eigenschappen: Over het sterrenbeeld Taurus - 21:04. tot 20.05.

De stier in de liefde:

lust en sensualiteit zijn de Allernormalste en meest voor de hand liggende zaak van de wereld voor een stier. Is de tijd waarin hij geboren is, niet vol sensualiteit? Denk maar aan de geur van seringen of de smaak van een Maibowle! Alle zintuigen: ruiken, proeven, horen, zien en aanraken. Een stier is zo al gezegend bij de geboorte met een immense rijkdom van plezier en sensualiteit, gaat niet meer door zijn leven.

Ten aanzien van de liefde belichaamt de stier met zijn Zodiac eigenschappen het eerste principe van plezier: de vrouw met de weelderige, zachte rondingen, altijd klaar om plezier; de man met brede schouders en sterke lendenen - altijd en oneindig krachtig. Een mooie bevestiging stierischer plezier gevonden in een verklaring van de Hollywood-sterren en stier Jack Nicholson. In verband met de sex affaire door de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton met Monica Lewinsky Nicholson zei: "Kom op, Bill, je doet het geweldig! een president die geen seks heeft met: Wat zou het alternatief zijn?"

Maar, kan stieren argumenteren, hoe zit het met de liefde? Tot nu toe gesproken alleen de enorme sensualiteit van de stier. Liefde en sensualiteit zijn niet twee verschillende dingen?

Normaal gesproken, ja, maar niet in een stier! liefde zonder sensualiteit is ondenkbaar voor hem. De zin die mensen hart is door zijn maag, was zeker uitgevonden door een stier. Hij houdt zelfs weet wat hij kan zien, ruiken, voelen, proeven kan. De liefde die hij ontvangt van zijn partner of zijn partner, het meet hoe vaak hij zoenen is en hoe de Wiener Schnitzel smaakt, die hij / zij op de tafel.

Het nadeel is duidelijk: A true-blue Stier is het moeilijk om een ​​romantische, verheven liefdesverhaal dat de hemel raakt hebben. Maar een voordeel is dat ook: De stier haalbaar is zeer licht (ver), en Hij is getrouw.

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken je de stier weten?

 

Zodiac eigenschappen: Over het sterrenbeeld Taurus - 21:04. tot 20.05.

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van bull weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Alles over het sterrenbeeld Stier" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften de stier.

bestel nu bij Amazon!