Zodiac eigenschappen: Over het teken van de Weegschaal – 24.09. om 23:10.

De schaal wordt beschouwd als evenwichtig, harmonie behoeftigen en diplomatiek. Welke Zodiac eigenschappen schaal geboren te maken, heeft astroloog Erich Bauer voor u samengesteld ...

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de teken Weegschaal?

 

 

Het sterrenbeeld Weegschaal eigenschappen:

 

Uw element: De lucht dan iets aansluit primaire kwestie van leven. de element staat voor sterke Intellektbetonung en gezelligheid.

Uw Planeet van de Uitspraak: Venus als een uiting van geestelijke liefde.

Hun polariteit: Plus (of man of yang). Dit maakt u een actieve, extravert.

Sterke punten: Ze zijn net sierlijk, subtiel en balanceren.

De ideale bestemming voor u: Weegschaal baby's voelen in steden als Frankfurt / Main, Lissabon en Rio de Janeiro ook. In termen van landen verkiezen zij Duitsland, Japan en Tibet. Ze houden van de combinatie van prachtige landschappen en grote steden.

Uw persoonlijke geluksbrenger: De kleur paars, aquamarijn, lila bomen, vlinders en rozen geur.

dierenriem kenmerken erich bauer q
Foto: Astro week 

Zodiac eigenschappen: de balans op het werk:

Schalen zijn in overeenstemming met hun Zodiac eigenschappen de top verkoper in de wereld. Je ruikt van een afstand of een klant iets wil kopen of binnenkomt hun winkel om andere redenen. Als u er een kopen met een saldo, kunt u er zeker van zijn dat je iets mee naar huis die past in één nemen. Schalen zet jezelf in andere mensen - dat is een van hun Zodiac eigenschappen Jij glijden in de huid van hun klanten of zakelijke partner. Je sensing hem om zijn hersenen verandert zoeken en te smokkelen in zijn geheime wens afdeling.

uw grote talent , om te kunnen inleven in anderen, om hun wensen en intenties raden, Weegschaal geboren in staat is natuurlijk niet alleen voor beroep de verkoper. Zelfs als psychotherapeut, management consultants, politici, diplomaten vind uw beroep. Degenen die de praktijk van een evenwicht in te voeren, voelt zich onmiddellijk hersteld, opgenomen welkom.

Om dezelfde reden dat mensen met de wil Weegschaal kappers, masseurs , Schoonheidsspecialisten of werken in de horeca. Het is altijd hun doel, anderen gelukkiger, vriendelijker, gelukkiger, meer tevreden met een ontspannen, mooi te maken - en in dit zij geboren zijn meesters in hun vak. Zelfs hun grootste potentieel - hun enorme creativiteit, hun genie talent voor kunst, haar feilloze smaak - ontleent uiteindelijk het diep geworteld in hun Zodiac eigenschappen wens van de schalen voor een betere wereld, ontmoet de mensen in respect en liefde.

Wat te meer zien, horen, voelen, ruiken, proeven, hun esthetische zin en verhogen hun creativiteit . Alle grote en kleine creatieve acts, van de onsterfelijke kunstwerk over de lay-out van een krant te kunstig weggeschoten eyeliner een masker in de film, waren en zijn vaak gemaakt van Weegschaal mensen.

 

Zodiac eigenschappen: De schalen in de liefde:

De schaal is de kampioen bij de partner en relatie spel. Voor het verlijmen en relationele vaardigheden, schalen krijgen een A-plus. Iedereen kan gelukkig zijn, aangezien zij partner te hebben gevonden of partner. En toch is er een probleem: Omdat een gewicht van haar eigen gevoelens op basis van hun Zodiac eigenschappen Reset altijd achter bij die van hun partner, ze afzien van wat in wezen belangrijk is voor een relatie, namelijk een gezonde dosis egoïsme.

Een typische balans is om te weten hoe lang het kan duren voordat ze eindelijk een keer protesteerde. Ze ziet altijd de andere eerste. Ten eerste, voelen zich niet aan uw behoeften, maar die van de partner. Dit is in de zin van de dierenriem eigenschappen misschien wel het grootste nadeel van de prachtige, evenwichtig, harmonieus evenwicht - dat ze niet op het cruciale moment voel je je eigen gevoelens of niet durven om ze te articuleren, buiten beschouwing uit angst voor het doen van de partners pijn haar prachtige thuis , die wordt genoemd liefde, te vernietigen en te verliezen. Zet jezelf in de andere persoon, zelfs als ze dingen die haar diep gekwetst doet.

Wanneer een relatie mislukt, wordt het altijd ervaren de schaal als een persoonlijk falen. Omdat ze ervaren van kind als voogd en redder van de liefde, de liefde voor hen betekent en taakuitoefening, verliest wanneer een relatie mislukt, hun veiligheid, thuis , hun doel in het leven. Na een scheiding, is het daarom belangrijk voor elke schaal geboren om te werken aan zichzelf en om zich te ontslaan van vermeende schuld en mislukking.

 

Zodiac Quiz: Hoe goed ken jij de teken Weegschaal?

Book Aanbeveling Weegschaal
Foto: Knaur 

Ons boek tip over Zodiac eigenschappen van Weegschaal:

U wilt meer weten over de Zodiac eigenschappen van Weegschaal weten?

Dan kunnen we je het boek geven "Over het teken van de Weegschaal" Erich Bauer, 7,95 euro raden Menssana publiceren. Daarin vertelt Erich Bauer je alles over de Charaktereiegnschaften de schaal geboren.

bestel nu bij Amazon!