Exclusief aanbod Rossmann neemt cosmeticamerk Lottie Londen op het assortiment

Van november, de verkoop van nieuwe cosmetica merk in Duitsland Lottie Londen begint bij Rossmann. De drogisterijketen levert de producten exclusief.

Het was niet tot 2014, het merk Lottie Londen werd opgericht in het Verenigd Koninkrijk. Vanaf de herfst komt ze bij ons in Duitsland. De drogisterijketen Rossmann is het aanbieden van producten exclusief. Het aanbod van het merk, variërend van make-up voor ogen, lippen en gezicht om haarbanden, wimperkrulspelden. Nagellak en verschillende make-up gebruiksvoorwerpen worden ook aangeboden. 

U kunt nu ook een eerste blik op de producten onderwerp.

Rossmann: De producten van Lotti LondenDe producten variëren van 5,95 euro voor de Rouge en 21,95 euro voor de borstel set.
Foto: PR

In ieder geval, Lottie Londen zette producten op flitsende accenten. Een zoete detail zijn de namen. Dat is de naam van de lip gloss, bijvoorbeeld, "glossip Girl" en de Rouge "Blush Crush", Goed om te weten: alle producten van het merk Lottie Londen zijn veganistisch en PETA gecertificeerd wreedheid-vrij.

Het lijkt nu bijna onophoudelijk zijn geweest dat bepaalde cosmetica merken uitsluitend worden verkocht op de verschillende drogisterij ketens. Laten we wachten als de concurrentie van dm en Co voorbeeld volgen binnenkort met een nieuw assortiment. We zijn benieuwd.

Meer mooie make-up en accessoires kunt u hier vinden: