Nieuwe FilialePrimark: Nieuwe winkel in Bielefeld zal binnenkort worden geopend

Op 26 oktober 2017 is gekomen: Primark opende haar 23e vestiging in Duitsland. De nieuwe winkel is in het winkelcentrum Loom in Bielefeld.

2009 opende Primark voor het eerst haar deuren in Duitsland. Vervolgens werd de eerste winkel ingebouwd in Bremen. Vandaag zijn er Primark in veel Duitse steden. Met ingang van 26 oktober zal Bielefeld nu haar eigen winkel. De winkel bevindt zich in het nieuwe winkelcentrum Loom, die ook op 26 oktober 2017 zal worden geopend

Primark: Opening van de nieuwe winkel in BielefeldOp 26 oktober 2017 zal de nieuwe Primark winkel in Bielefeld zijn deuren openen. 
Foto: iStock

Het winkelcentrum werd uitgebreid getransformeerd in de afgelopen twee jaar. Oorspronkelijk stond hier, gebouwd in 1977 Citypassage. Ongeveer 110 winkels, het centrum zal nu ook na zijn bekering. 

het bedrijf over drie verdiepingen uitstrekt. De Primark winkel zal een verkoopoppervlakte van 4.450 m² hebben. Men kan de grootte voorstellen dat een beetje beter als je nog steeds de info dat er een totaal van 27 fondsen in de Primark winkel in Bielefeld zal zijn. De chaos op zaterdag een drukke durven we niet voor ogen ...

Het aanbieden van een volledig assortiment van dames-, heren- en kinderkleding aan schoonheidsproducten en huishoudelijke producten. Met de opening van de winkel is ook 216 nieuwe banen. We zijn verheugd om te zien hoe Primark komt in Bielefeld.

 

(WW8)