geslachtTrio: Regels voor threesome sex

Een trio is de kleinste variant van groepsseks. Drie van de meest voorkomende seksuele fantasieën van mannen - en vrouwen. Alles wat u moet weten om drie.

een "Trio" is de jargontermijn de zogenaamde drieling. Hier is seks een drietal geen nieuwerwetse fenomeen, maar nu al bekend sinds de oudheid - en zelfs dan welwillend geoefend.

Of het nu in het oude Griekenland, India en China: cultuurhistorie trio duizenden jaren kunnen worden getraceerd. Zelfs oude beschavingen Het Group afgerond (zoals te zien bijvoorbeeld in de Kama Sutra). zodat vrouwen en mannen vandaag fantaseren van ménage à trois is niet slecht, maar ligt veeleer in de natuur van de mens.

Triplets zijn niet alleen in bordelen en swingers clubs, maar - afhankelijk van het verlangen en passie - zelfs in zijn eigen slaapkamer. Maar met wie je moet trio proberen? Wanneer is de beste tijd om uit te vinden van de beste plek voor seks Trio? En vooral: Net als een drie-run helemaal uit? 

 

Wat moet worden beschouwd in een triootje?

 • preventie: Het maakt niet uit hoe goed het weet dat de mensen die betrokken zijn en wat sterrenbeeld het is: (! Beste met een condoom) preventie is de belangrijkste voorwaarde voor een drietal (vooral als de derde persoon is heel vreemd). Het gaat niet alleen over zwangerschap, maar vooral om seksueel overdraagbare aandoeningen (zoals AIDS, HPV, syfilis, gonorroe, hepatitis, herpes). In het sterrenbeeld MFK (zie hieronder) van toepassing is: Change condoom, zodra de partner wordt gewijzigd.
 • Echt willen: Denk je niet overtuigen op dit avontuur! Als een van jullie heeft een slecht gevoel over, zal hij ongemakkelijk tijdens het drietal te voelen. Dan is het beter om de drie te verplaatsen naar onbekende tijd - misschien is er de wens om op een dag één.
 • Partner is nummer 1: Natuurlijk, waar dat alle drie betrokkenen moeten zich vermaken in de triplet. Echter, is het voordelig wanneer de partner is het krijgen van een preferentiële behandeling in een trio. Zelfs na het drietal geldt: Het knuffelen is voorbehouden voor dergelijke partners. de "gast" kan eenvoudig worden vastgesteld (vóór verduidelijkt) na de seks.
 • Stabiele relatie: Met een triple geen wankele relatie kan worden opgeslagen. Veel meer, het geslacht is een drietal alleen wanneer een relatie is zeer stabiel. Heerst in je relatie jaloezie of wantrouwen, wordt een drietal alleen versterken van de negatieve gevoelens - de verhouding wordt dan gedoemd te mislukken.
 • Wederzijds vertrouwen: De sleutel tot het plan "drietal" is wederzijds vertrouwen. Het moet duidelijk zijn voor beide dat gemeenschappelijke ervaring de focus, niet de derde persoon zou moeten zijn. Voor koppels trio kan in het gunstigste geval een pluspunt - in het ergste geval gevaarlijk zijn (infra).
 • Duidelijke regels: Wat er precies is toegestaan ​​met de derde persoon? Wat niet? Is het gewoon&# 39; s te kijken? Of wordt ook zoenen en voorspel? Of u kunt direct naar&# 39; s geheel en maakt het ook mogelijk de wederzijdse penetratie? tekenen duidelijke grenzen en gemeenschappelijke regels vast, is de alfa en omega, voor het verlaten om deel te nemen in de intieme leven van een derde persoon.
 

Hoe werkt trio?

De varianten van een drietal zijn onmetelijk. Alle vormen kan worden gedaan, maar jij niet! Verduidelijkt zozeer het afkomstig is van vlak voor, bijv.:

 • Is het gewoon&# 39; s horloge of te zien?
 • Als de derde persoon meedoen? En zo ja, hoe ver ze gaan? Het aanraken, kussen, penetratie? Orale, vaginale of anale seks?
 • Wanneer penetratie is waar: gelijktijdig, opeenvolgend of afwisselend? is dubbele penetratie toegestaan?
 • mag ik hulp Gebruik? Zo ja, met wie? Wat? In welke openingen?
 • Heel belangrijk: Iedereen moet vrij voelen ook "midden ervan" stoppen. Wie dacht in het begin, zou een drietal een goed idee zijn, maar merkte tijdens de seks, maar dat het niet leuk om het te zeggen en het moet worden gerespecteerd door de anderen.
 

Wanneer is het tijd voor de drieling komen?

Eén ding is duidelijk op zijn minst: een tijd om alleen af ​​te dwingen te beslissen, werkt niet. Bovendien: In een 3-3 mensen met een andere seksuele genot, verschillende voorkeuren, verschillende ervaringen betrokken zijn.

Ruwweg kan men zeggen dat als de stemming pakken en het trio fit is los en open, verlangen en tijd, heeft de timing is perfect! Het is van belang: Je moet niet onder tijdsdruk (Bijvoorbeeld, niet alle data na te hebben), maar laat je tijd. Want: Trio's (vooral als het de eerste), is spannend genoeg.

Voor paren geldt uiteraard: Het juiste moment voor een triootje is gekomen wanneer beide zijn er zeker van dat ze willen het samen als ervaren, wanneer zowel het gevoel klaar voor dit avontuur en veilig voelen in hun relatie.

 

Trio? Okay. Maar met wie? De keuze van de partner

De belangrijkste overweging is: als de derde of een vriend, een kennis of misschien een vreemdeling? Wanneer kennissen geldt: gevoelens of onopgeloste conflicten tussen de protagonisten kan het drietal compliceren. Met vreemden geldt: De aantrekkingskracht is er, maar de drempel waarschijnlijk groter dan bij een bekende mensen. Het is belangrijk: moet de derde partij te kiezen, als een paar.

Als u liever een vreemdeling, in bepaalde internet Foren expliciet zoeken naar de juiste derde. maar zelfs swinger (Er zijn ook mensen met klasse) kan een ideaal uitgangspunt voor informele en gemeenschappelijke zoektocht naar een drietal partner.

Hiervoor moet u ook het geslacht (en eventueel over seksualiteit) een aantal van de derde partij: Vrouw of man? Kan (of moet) dat hij (of zij), bi- of heteroseksueel zijn homo? Kortom, deze twee sterrenbeelden zijn mogelijk:

 • MFK: man-vrouw-vrouw (twee vrouwen, één man)
 • MMF: man-man-vrouw (twee mannen, één vrouw)
 

Welke plaatsen zijn drieën voor de liefde?

U kunt kiezen uit:

 • uw / jouw appartement
 • indien nodig, de woonplaats van uw partner
 • het appartement van de derde persoon
 • een hotel of motel kamer
 • een parenclub

De keuze van de locatie is belangrijk. Neem de tijd en bespreek het zowel de eerste keer als een paar, en dan is de derde persoon. Het is van belang: Je moet je voelt allemaal goed.

Stelt u zich de volgende vragen:

 • We een vertrouwde plaats belangrijk?
 • Als het een eigen huis: Als je een derde en echt in zijn eigen bed - De persoon - mogelijk alien?
 • Is een alternatief voor een hotel? En zo ja, in het geboortedorp? Of liever op vakantie?
 • Als een swinger club geschikt? En zo ja, in een eigen of een gedeelde ruimte?
 

Hoe bereid je je voor een triootje?

 • Getting om te weten: Een korte, inleidende vergadering kan nu al los. Dus als je hebben ingestemd met een derde persoon, regelen een drie-Date.
 • Regels aan derden: Alvorens te verduidelijken wat er kan zijn en met wie wat niet (about: ???? Oral Vaginale Anale Hartelijke of SM etc.)
 • Sex toys: houden condooms, seksspeeltjes, glijmiddel de hand - zodat u bent voorbereid op alle eventualiteiten.
 • Vóór Prelude: Bij de eerste van de drie de sfeer voor elke moet worden uitnodigend. Of bij kaarslicht en een glas wijn of een gedeelde badkamer of wederzijdse massage: Als je dichter in kleine stappen - dus niet haasten.
 

Als je een triootje herhalen?

Of het nu een unieke ervaring moet worden of dat ze het te herhalen, kunt u voordat duidelijk - maar kan het kan ook (in overleg) geopend. De regel is: Laat u verrassen en krijg alles wat op je ...

 

Waarom triootje? de voordelen

De voordelen van een drietal kan voor iedereen anders zijn voor elk paar. De voordelen van een drieling het meest genoemd zijn de volgende:

 • Uitbreiding van het seksuele leven: Of het nu met een partner of als een single: De voorkeuren van een derde persoon (nieuwe posities, praktijken, enz.) Kan dienen als inspiratie voor hun eigen seksleven.
 • Verhoog het plezier sensatie: Een nieuw niveau kan worden bereikt wanneer men aangeraakt door vier handen in plaats van twee, wordt gekust door twee paren lip in plaats van één - en eventueel gepenetreerd door twee penissen plaats van één. Of men ervaart het als plezier of als een last, kunt u vinden door trial and error.
 • Kennis over seksualiteit: Tuurlijk, je echt weten of u zich meer aangetrokken tot vrouwen of mannen. Maar wat als je die draagt ​​een onontdekte tendens op zich? Misschien komt ze pas aan het licht wanneer je krijgt erin ...
 • De pudding is in het eten: Zoals het spreekwoord zegt, "Eerder spijt iets gedaan te hebben, in plaats van spijt niet te hebben gedaan", Wie wordt betrokken in een trio, wit dan, of het nu goed alleen in de verbeelding of in de werkelijkheid.
 

Wat spreekt tegen een triootje? de nadelen

Wie loopt het risico roeren tot de jaloezie in de samenwerking door middel van een drietal of zelfs emotionele heroriëntatie te bevorderen door de drie moet zeker weg te blijven van het! Niet iedereen kan en wil met een derde persoon om te delen zijn partner - en dat is begrijpelijk. Soms is de fantasie is immers beter dan de werkelijkheid ...

 

(WW7)