Stimulierend7 erotische verhalen: De naakte waanzin

Zin in een goede erotische verhaal? We hebben niet minder dan zeven van hen! Vier lezers en drie mannen praten over de meest unieke geslacht van haar leven. Eerlijk gezegd, botweg. Plus: Wat hete uren krijgt het vaakst in de weg - en hoe vind je deze struikelblokken te beheren opzij in een handomdraai.

Hieronder zijn er zeven korte erotische verhalen.

Onze overzichtspagina >>HIER>> Er zijn meer dan 50 andere erotische verhalen van onze lezers ...

 

Alles wat uit de hand

Tom ging even naar de badkamer, ik lag op het bed. De eerste ronde we achter ons hadden, kom ik niet was. Geen probleem. We hadden alle tijd van de wereld. Toen hij terug ging naar mij, ik kuste zijn nek, de tatoeage op zijn schouder. Als we huid op huid, dachten we dat het best niet lang uit met de voorspel. Het duurde slechts een paar minuten om Toms beste stuk was terug in topvorm.

7 erotische verhalen van de kale WahnsinnErotische verhalen: De naakte waanzin!
Foto: Thinkstock

Hij ging op mij en mijn bekken uitgerekt om hem te ontmoeten. Ik vond de missionaris positie altijd graag, want ik kom uit de wrijving van de clitoris makkelijkst tot een climax. Tot op de dag kan ik niet uitleggen waarom ik plotseling mijn maag me. Waarschijnlijk vertelde me mijn intuïtie dat mijn lichaam klaar voor iets anders was. Ik knielde op het bed, zodat Tom uit de achterkant van mijn vagina kon komen. Hij trok mijn billen en was meteen in mij. Het was niet totdat hij heel voorzichtig verplaatst, dan pakte hij de snelheid.

Met een hand heb ik door mijn benen passeren en streelde zijn testikels. Als je niet snel raakt je clitoris, die weer is niets, zei mijn hoofd. Maar toen draaide hij zich af: "Bye, Barbara, veilige reis en zie je later ..." Naar mijn maag klopte, een warme tinteling schoot door mijn lichaam. En dan kreunde ik. Zo hard als altijd. Waanzin, als hij was - mijn eerste vaginaal orgasme! Ik weet niet of Tom was helemaal duidelijk toen. Voor mij werd ten minste één ding bewust: Seks moet niet alleen de passie en de juiste techniek, hij is goed in elke positie - als je gewoon tijden zeggenschap niet langer aanwezig.

Barbara, 32, had een lange affaire met Tom zes jaar geleden. Gedurende twee jaar is ze getrouwd.

  

bewegende ervaringen

Vergeet seksspeeltjes, porno en rollenspellen! Het beste geslacht van mijn leven heb ik, omdat mijn vriendin Meike doet yoga. Ze heeft nu deze ongelooflijk indrukwekkende hoeveelheid spanning, die niet alleen ziet er geweldig uit, maar voelt echt geweldig. En het lijkt mij alsof ze had ook moe dan voorheen. Meike duurt veel vaker het initiatief en zal variëren, terwijl we samen slapen. Een echte man's droom! De andere dag hadden we een ongelooflijke avond. Eigenlijk begon het allemaal normaal.

Ik boven het naar beneden, en het was echt leuk. Maar toen ik was net voor de climax, verspreiden ze haar benen in een keer ver uit elkaar. Eerlijk gezegd, ik ben het draaiende nog koud over de rug als ik er aan denk! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit zo diep in haar zelf. de hele zaak werd bekroond alleen door wat volgde daarna. Hoewel ze net ook was gekomen, werd Meike nog geëlektrificeerd naast me. Ik legde mijn hand op haar platte buik, haar trillende benen.

, Haar ogen vertelde me dat ze wilde weer. Toen fluisterde ze in mijn oor: "Ik wil iets proberen." Ze zat op me, knielde neer met de benen op mijn dijen en drukte haar handen tegen mijn borst. Ik kan u vertellen in slechts een minuut Ik ging als 30 jaar vuurwerk in een keer! Tenminste. Ze manier ook. Haar woorden zoals ze toen was een bezwete grijns in mijn armen: "Dat was het beste orgasme van mijn leven."

Christian, 35, is in een relatie met Meike in drie jaar

  

Stille wateren hebben diepe gronden

Onze laatste seksdate was al een paar weken terug. Marc en ik had een half jaar een affaire - en ik wist dat er geen paar van ons zou worden. Waarschijnlijk omdat we waren allebei druk met onze carrière. Toen ontmoette we weer, in een golf hotel in de buurt van Düsseldorf. Toen we in de kamer waren, begon hij meteen naar me strelen. Hij stak zijn hand onder mijn shirt en begon te kussen van mijn nek. Op een gegeven moment stopte hij, keek door het raam en zei: "Weet je wat? Neem je schoenen uit en kom langs! "

Het was een typische, zachte zomeravond en we liepen op blote voeten naar de donkere golfbaan achter het hotel. Toen keken we naar een donkere hoek en trok zich haastig. Ik kon verwachten om hem het gevoel eindelijk nauwelijks, gooide me op het gras en trok hem verwoed naar mij. Wat we niet hadden gezien: Onze kleine liefdesnestje afgeplat achter me van extreme en omgezet in een vijver. Met zijn elke beweging Marc duwde me een beetje dieper in het water. Ik weet dat het raar klinkt, maar ik moest echt hardop lachen als hij kwam.

Hij vond het alleen niet zo grappig, maar toen we gingen terug, we moesten allebei giechelen. Ik voelde het zand in mijn haar - en tussen mijn billen. Onafhankelijk van dit nummer, het was het waard! De volgende dag zagen we dat de vijver vol met eenden was. Oh man, die zeker leuk gehad ... Marc en ik schrijf nu, vijf jaar later, door de manier nog steeds af en toe e-mails. Het onderwerp is altijd hetzelfde: "Quack, kwakzalvers."

Ina, 34, is nu verliefd geworden

  

gevangen warm-koud

Patrick wist ik maar een paar weken, toen hij me op een avond ansimste: "De baby van Hey, wat doe je? zie je later? "-" Natuurlijk, "antwoordde ik, en haastte zich naar de badkamer om me mooi te maken. Ondertussen, mijn telefoon trilde met de minuut. "Ben je wel eens mis?" "Waar ben je dan?" "Ik ben echt enthousiast over u!" ... gulp. Mijn opwinding groeide. En toen deed ik iets dat ik nooit gedacht dat ik het opnieuw zou doen, ik ging naar de slaapkamer, trok zwarte lingerie en dij hoge kousen - de enige paar die ik bezat.

Uiteindelijk kocht in een opwelling, nooit gedragen. Nog steeds louter in zwarte hoge hakken, zwarte jas overheen, te gaan. Ik was bijna naakt onder de vacht. Oha was dat koud daar! "Wat doe je?" Vroeg ik mezelf als ik draaide de contactsleutel. "Als je nu een ongeluk, wat zullen de mensen denken?" Maar het verlangen om indruk te maken Patrick, was groter dan mijn zorg, wat kon er misgaan. In de auto nam ik een foto van een klein deel van mijn outfits bij elk stoplicht en stuurde het naar hem.

De bovenkant van mijn kousen, mijn borsten in kanten beha, mijn rode lippen ... Patrick typefout gemaakt op bijna elke antwoord-SMS. Tot slot, ik stond voor zijn appartement, gespannen en opgewonden. Ik belde aan, hij opende de deur, dan is alles gebeurde heel snel. Ik voelde zijn tong in mijn mond en zijn handen in mijn haar. Hij knoopte mijn jas op, hieronder samengevat, en voelde dat ik bijna naakt. "Wow, ik ben sprakeloos ..." fluisterde hij. Toen pakte hij me op en droeg me naar bed. We hebben vrij veel gedaan 's nachts dus alles dat kan komen met twee opgewonden mensen. En omdat ik weet dat het loont om de schelpen soms vallen een beetje sneller ...

Anna, 28, na een zes maanden durende relatie met Patrick weer single

  

Op het hoogtepunt van emoties

Sabina is niet een klassieke schoonheid. Haar mond is smal, het haar heel dun. Maar ze is hammer-sexy! Dit is te wijten aan hun koele, licht vrijstaande manier. Ik ben op zoek naar carrièrevrouwen. De Controllerin het broekpak, de advocaat in donkerblauw pak, yepp, dat was precies mijn type. Sabina is burgerlijk ingenieur. Niet gemakkelijk om te moeten geven op een bouwplaats aan de jongens respect. Toen ik haar voor het eerst bij een vriend partij zag, draaide ze me meteen.

Dus nu niet actief is, vond ik het gewoon helemaal scherp. En tijdens sex ... pfff ... want Sabina getransformeerd door de Miss Super Cool in, nou ja, een nogal perverse zaak. Ik denk dat ze huilt soms zo luid dat het echt al onze buren horen. Maar ik hou ervan. Want ik ben echt trots op dat we relatie kan hebben zo gepassioneerde seks, zelfs na tien jaar. Heldere, met onze twee kinderen, we hebben onvermijdelijk rustiger geworden. Toch zijn er nog steeds momenten dat ik niet kan geloven wat een hete dame in mijn vrouw. Net als de andere dag toen we allebei iets terug gedronken kwam van een maaltijd met vrienden.

Sabina heeft mij geduwd in onze trap tegen de muur en meegenomen wat ze wilden: een snelle, intense orgasme. Het duurde meer dan twee minuten. Ze trok mijn broek naar beneden, wreef tegen mij en daar gingen we. Dames, er is niets opwindender dan een vrouw die (of op de heenweg) in bed weet precies wat ze wil - vooral als het dat ook laat zien. En persoonlijk geldt voor mij: De persoon die je kent uit het hoofd, nog steeds zwakke knieën wiebelen, is meer dan een prijs.

Michael, 35, heeft tien jaar in een relatie met Sabina - en sinds 2010 getrouwd met haar

  

kom op de trein

Ik realiseer me dat dit verhaal klinkt eigenlijk te banaal om waar te zijn. Maar ik heb meegemaakt keer nu, dus ik zeg hen ook: Ik zat in het noorden van Duitsland op de trein, het lezen van een boek. Op een gegeven moment, een donkerharige vrouw, zag ik dat de plaats was schuin tegenover. Ze glimlachte naar me, ik glimlachte terug. Enkele ogenblikken later stond ze op en liet een briefje valt op de vacante stoel naast me. Er stond: "Ik sta te wachten in de hal voor u."

Mijn slapen klopten. Is het serieus? Ik dacht dat vijf minuten heen en weer. Daarna volgde ik haar. In de hal, zei ze geen woord. Ze grijnsde gewoon naar me en trok me naar het toilet. Toegegeven, niet de mooiste plek, maar ergens dat deed er niet toe. Binnen een fractie van een seconde hadden we onze handen over ons lichaam. Ze was jong, misschien 24, maar het leek ongelooflijk ervaren. Een snelle blik in de ogen, toen opende mijn broek en - hey presto - was haar hand onder mijn boxershort. Ik weet dat dit nu pijnlijk, maar ik begon een beetje trillen. Want het was volkomen duidelijk wat er nu zou gebeuren - en ik had geen plan voor deze situatie. Maar ik heb geen behoefte aan, want ze trok alleen haar jeans naar beneden, dan haar slipje aan de kant en tenslotte een condoom van haar tas.

Toen ik haar ingevoerd, zuchtte ze kort. Dit was de eerste keer dat ik hoorde haar stem. "Neem me," fluisterde ze - en ik deed, als de trein naar links en rechts schommelen. Ze was sneller en sneller ademen in mijn oor en kwam dicht bij mij. Daarna trok ze met een glimlach op het gezicht van, kuste me en ging terug naar haar stoel. In Hannover nam ze afscheid met een knipoog. Ik kan vaak nog steeds niet geloven dat ik heb gezien dat van die waarschijnlijk droom van elke man - zelfs om seks te hebben met een totale vreemdeling. Eén ding weet ik zeker dat ik steeds weer zal herinneren als een oude man dit schema.

Andi, 33, is verkering voor een jaar

  

Een huwelijk vol hoogtepunten

De bruiloft van mijn neef kwam een ​​of andere manier niet gemakkelijk aan de slag. dan Erol en ik dateten pas onlangs, eigenlijk zouden we liever hebben verbleven in bed. En hoe langer de zaak sleepte, hoe meer zenuwachtig was hij. Tot slot zei hij tijdens een ontvangst met champagne. "Let's go out" Geen slecht idee, dacht ik. Dus we kroop in het park om de hoek. "Gaat u zitten tijden om de boom daar?" Vroeg hij. Voordat ik kon antwoorden, was hij al geknield voor mij. Hij kroop onder mijn jurk en begon me te likken. Ik haalde mijn schouders, kreunen zacht - en kreeg kippenvel van mijn leven! Toen ik kwam, zag ik de bobbel in zijn broek.

"Maar als we niet kunnen hebben dat," fluisterde ik, grijnzend en opende zijn rits ... Met rode gezichten wandelden we een tijdje later te vieren. Als het ging om te dansen in de avond, verdwenen we weer. Deze keer vonden we een bank die een beetje buiten was. Ik ging op de arm en sloeg één been rond de taille van Erol en trok hem naar mij.

Terwijl het was pikdonker, maar konden we de stemmen van wandelaars te horen. Maar we hebben niet schelen. Is het niet? Terugkijkend, ik moet zeggen: Het was waarschijnlijk juist deze angst te worden ontdekt, die me het meest heeft geërgerd - en geen seks zelf Meer serieus, ik had nooit gedacht dat ik sta op die kicks.! Toen mijn neef me vroeg bij afscheid of ik had graag, zei ik, "The best wedding ever!" En dat was niet eens een leugen.

Susanne, 25, sinds afgelopen zomer Erol's vriendin

  

...Kan goed opschieten: De beste sex tips voor u

Er zijn vele mogelijkheden voor super seks, maar ook een aantal dingen die het plezier men kan bederven. Dus u elimineerde de vijf meest voorkomende lust killer.

Je hebt 1000 dingen in gedachten

Het is duidelijk dat hij heeft een groot verlangen. maar hun gedachten draaien enige taak, winkelen en de afwas. En nu? Sex therapeut Dr. Carla Thiele geadviseerd om het hoofd Cinema: "Verf je favoriete seksuele fantasie van - en in zo gedetailleerd mogelijk" Goed voor inspiratie: de verhalen op de laatste pagina's ...

Het houdt u te hard

Alles is perfect. Tot hij kneedt rond op je lichaam als in een cakebeslag. "Schuif je partner niet abrupt weg, maar praat met hem", zegt de expert. Zoiets als dit: "Oei, dit is iets vast" laat hem dan hoe je de voorkeur geven - door het plaatsen van uw handen op zijn en hem te begeleiden naar de juiste druk voor uw hotspots.

Ze heeft koude voeten

Rillend in bed gymnastiek uit. Daarom is men eerst: "Het is niet unsexy als je in het geval kruipen volledig onder de dekens," zegt Thiele. Daarna, ga voor het in de beste lepels comfortabele en knijp je voeten tussen zijn onderbenen. En hij? Kan inderdaad wel eens zorgen voor uw borsten.

De lattenbodem piepen

Kreunen dus, piepen no -. Omdat de laatste niet alleen verstoort de buren, maar ook je liefdesleven "Maak zonder een tweede gedachte, ergens anders, zoals op de tafel", auteur Thiele adviseert ( "Good seks zonder stress," Ullstein, ongeveer 10 €). Dat brengt zeker oppeppen het nummer. Of bijdraaien de matras spontaan op de grond. Op de lange termijn, echter: Plaats uw handen aan - op uw bed.

Hij komt te vroeg

Al meer dan? Oh ... Eerst het goede nieuws: De tweede ronde zal zeker langer duren. "De reden is dat de penis dan niet zo gevoelig," legt de expert. Wie wil zijn timing te perfectioneren, kan het testen van de start-stop-technologie. In dit geval, uw partner legt seks ten minste drie breaks - en altijd wacht totdat de druk bijna volledig is afgebroken. Zo leert zijn beste stuk in de tijd om zich te bedwingen. Als het nooit werkt, kan het een defect in de neurotransmitters in de hersenen. Dan kan een arts helpen.

Meer warm bed verhalen die je hier lezen >>