Dirty Talk: Vertel me wat vies!

 

Dus Dirty Talk kan onze sex beter te maken

Sündige Sex Tips: Sex Päpstin Anne West verrät als Dirty Talk werkt en hoe we kunnen vertrekken heiß maken onze geliefden zo goed.

Om in de woorden van de hormonen kook brengen ...

 

 

"Nu wil ik met je naar bed"

Een gerauntes "Ik wil met je naar bed" of een gestГ¶hntes "Fuck me!" Kicks meer dan iets anders. Elk heeft bijgebracht heeft een Sprachzensor welke woorden bepaalde "verboden" in de moedertaal bestandsmappen opgeslagen zijn onder meer: ​​De reden is een soort van "horror" effect in de hersenen.

Deze gehören alle voorwaarden van Sexualität en dubbelzinnig als likken of klimmen. Geconfronteerd met sensuele gepresenteerd, "verboden" Wörtern dat süße huivering van de censor begint, worden de pulsen leidde tot het geslacht van de hersenen, borrelende hormonen.

 

 

Erotische of Dirty?

Vraagt ​​u zich af wat er precies dirty talk? De "I want to fuck u, fuck me, het te krijgen me, Suck My Balls, bГјck je, teef," en zo verder en zo voort. Dirty Talk porno zijn geschikt stimulus woorden diep onder het GГјrtellinie; de term is nog maar (helaas) te vestigen als een synoniem gidsen voor dirty talk. Maar het maakt niet uit hoe vies mag Wortsex niet - handmatig voor de VerfГјhrung is dubbelzinnigheid verfijnd dan een plaat uniciteit.

 

 

Ton gaande Content

Wij betalen in Gesprächen tot zeven procent naar de inhoud, 54 procent om de toon van de rest bemiddelt Körpersprache. Vind je sexy stem van voorstellen, om te zitten dicht bij een microfoon. Flüstern of fluisteren in een lage stem. Denk diep Töne en laat los van de buik! Exhale, spreekt u in een zucht: "Ik wil met je naar bed" Dit is uw bed stem.

 

 

Word persönlich

"Ik wil seks te hebben - met u! Je pik is zo schön, je bent zo spannend, je blik zet me aan ... "Jij, jij, je handen hem de Gefühl dat hij wordt gezocht. Dit is nog steeds de meest effectieve afrodisiacum.

 

 

Omhoog en omlaag

"Werken" mondeling bij zijn Körper op en neer, doe elke Körperteil complimenten en flüstern hem wat je wilt om alles te doen met het.

Dirty Talk: Vertel me wat vies!

 

 

"Slaap met me. Fetter me. Fuck you! "

Lof wanneer gefällt je iets. Hun woorden zijn als een Verstärker uw acties! Zo nu en dan een opmerking à la "Je likken zo goed" (als het waar is!) Lässt hem wat je beide doen, waarnemen intenser.

 

 

MГјssen en bereid

"Ik heb met je naar bed!" Of "Ik wil u likken": Het zijn onder andere woorden "zien" en "zal" invloed op hem spannender dan een hand-tam "Ik möchte met je naar bed" of zelfs "Ik hou van het hebben van würde je slaapt. "

Möchte, würde - veel te veel conjunctief, veel te weinig Überzeugung - en wat opduikt schließlich schöner als drängendes beloven te wachten om Einlösung zijn?

 

 

Calling in plaats daarvan vragen

"Slaap met me. Fetter me. Fuck you "- de erotische kracht van de imperatief ligt in het verlangen dat u de opdracht te geven! Want waar de vraag "Wil je met me slapen?" De omweg Гјber neemt zijn geest, één eindigt "Fuck me" direct in het limbisch systeem, het onmiddellijk en zonder reflectie reageert.

 

 

Moed om Гњbertreibung

Wat je zegt, schrijf of stöhnen: Stapel hoog. Gratis voor "Basic Instinct": "It was the fuck van de eeuw, gunslinger!"

  

Aansluiting onder dit nummer: Telefoon Preludes

een | De droom versie

ErzГ¤hlen het een (bedacht) erotische droom met hem in de hoofdrol. Om beelden te creëren, zijn verbeelding sluit de rest.

 

b | De "Ik wil ..." versie

Ze belijden naar hem toe met flüsternder stem en detail wat je maar wünschen hij würden wäre hij eindelijk aan u "Ik wil dat je me uitkleden langzaam ... help me in de stiletto's en sluit mijn ogen. En dan ..."Je hoeft geen gebruik van vieze müssen onder andere woorden - je alleen maar beschrijven precies wat je ziet in het oog van je geest.

Is hij een goede verbale erotische? Dan vertel hem wat spellen die je poesje is helemaal nat, en vraag wat je nu mee te maken. Plaats de telefoon op de speaker, als u beiden Hände benötigen zijn instructies te volgen.

 

c | quickie

Männer während werk, hebben weinig zin gidsen voor Liebesgeplänkel - de collega könnte hören is ja! Houd het kort: je iets als "Ik wil het vanavond van achter" en hangt u onmiddellijk op alleen maar zeggen.

Dirty Talk: Vertel me wat vies!

 

 

de PenisflГјsterin

Er zijn drie Empfänger op zijn Körper die reageren op uw verbale vooruitgang: in Verführung zijn linkeroor, die is verbonden met de emotionele Hälfte zijn hersenen. voorspel zijn ogen, waar je hineinraunen: "Ik moet je nu likken. Kom op. "

En net voor en während vrijen? zijn erectie: Kijk naar de penis met uw bed blik während je omdat je hem bent schüchtern alle Wünsche zuflüstern u würden nooit zeggen het gezicht van je geliefde. Er wordt beweerd dat de penis had zijn eigen hoofd - dat klopt, en hij hört ook beter dan een man.

 

 

Het woord verkeerslicht

Praat darüber hoe je wilt über sex praten - met de rode-grün spel. Men begint met een seksuele term ( "vögeln, slapen, neuken elkaar"), die zegt andere "rood" download "bloß niet!" Of "grün" download "ja, gefällt me."

"Yellow" betekent dat me niet slams als dat, maar het is niet een domper. U kunt zelfs klären die praktijken die u wilt testen door mond-licht. Geblinddoekt? Grün. Anale seks? . Het doet rood in de lift? Och ... geel. Hier, zeg vieze woorden opnemen? Grün, grün, grüüüün ...

Lees meer: ​​14 dingen om vrouwen wГјnschen tijdens de seks van MГ¤nnern