Phone Sex met je partner: Dus is het een hot aantal

Heißmachen op de handset

Een lange afstand relatie is echt moeilijk voor mensen in de liefde soms. Boven alles, het ding met het geslacht - te moeten missen. Of toch niet? Phone is de oplossing.

U hebt voor uw partner probeer telefoon sex? Goed idee - maar hem vertellen voordat niets van. In de aanloop gewoon zorgen dat hij is op het geplande tijdstip thuis en niet een bezoek van zijn vrienden te hebben. Anders zou het hele punt pijnlijke gevolgen, bijvoorbeeld als hij net heeft aangezet de spreker hebben.

 

Aan de slag is eenvoudig

Zeg nietlaten we telefoon hebben'Maar je meteen beginnen. De ijsbreker vraag bij uitstek: "Wat ben je nu het dragen van" Dan zal hij meteen in welke richting het gesprek. vraagt ​​hij terug, kunnen zij rustig flunkern. Haar minnaar hoeft niet zo te leren dat je gewoon dragen een comfortabele joggingbroek en een gezellige trui. Hij vindt het rood lingerie met de punt zeer scherp voor u? Dan zeg je dat je precies dit draagt.

 

Foto's voor alleenstaande verwarming sessie

Nu is het tijd om de unieke prompts te starten: "Trek je broek uit! Barrel HIM in! "Als hij niet het initiatief nemen om hem te informeren over op zijn eigen, aan welke delen van het lichaam dat je aanraakt. Voor alleenstaande verwarming sessie, kun je hem een ​​foto van uw stijve tepels te sturen. Maar zorg ervoor dat je niet het beeld als persoon niet erkennen, maar alleen je borsten te zien zijn. Want wie weet, wat er gebeurt met het beeld wanneer de relatie niet keer vast te houden.

 

Creative geslacht roman

Hoe succesvol je bent in de telefoon sex, hangt af van uw creativiteit. Daarom helpt het om te lezen voordat een sex roman en lenen van een aantal zinnen. Vanwege herhalingen van dezelfde oude zinnen en prompts, baarde hem permanent. Het resultaat: telefoon miste zijn doel, is het niet bedoeld voor hoogtepunt komen. Zelfs lange toespraak pauzes maak me meer zorgen dat de wens gaat liggen.

 

Sluit je ogen en ga naar de bioscoop

Sluit de telefoon Je ogen. Dus je kunt je voorstellen mijn mentale cinema een erotische sex scene met je partner en hebben gewoon hem te beschrijven in detail wat zij zien als gebeurt. Bedenk even wat zijn Favoriete sex position is. Er vibes van hem nog meer als je ze te beschrijven. Heel belangrijk: Vergeet niet om te zeuren. Hij kan de twitch van je lichaam en je opwinding, hij je niet zien niet herkent, ja. Daarom moet u uw partner vertellen aan de hand erotisch plezier geluiden, hoe heet je bent op hem.

 

Orgasm garantie

Praat en kreunen op het einde sneller, vraag hem om zich in te zetten om harder te behandelen. Maak hem beseffen dat je op het punt om te komen zijn. U zult merken, hij denkt dat het niet lang zal duren en komt gegarandeerd orgasme . Als hij vervolgens het gesprek eindigde vrij snel, wees dan niet verbaasd. Hij moet waarschijnlijk voor het eerst naar de badkamer op te frissen. Praat gewoon naar de volgende telefoontje of afscheid nemen op de gemeenschappelijke telefoon-ervaring. Hoe hebben we voelen ons? Wat was echt warm? Wat was hier absoluut niet machtig opwindend? Na een gesprek erover met je partner, kunt u zelfs samen beslissen of u off vaker iets warm via de handset fluisteren.