Sex69 spannende sex position: Dit is de reden waarom het is veel warmer dan seks

De 69 sex position is ideaal voor degenen die genieten van cunnilingus en fellatio.De 69 sex position is ideaal voor degenen die genieten van cunnilingus en fellatio.
Foto: Wunderweib.de

Trakteer uzelf op de 69 positie! Echt goede seks met het beste advies voor de 69 positie - voor de fans van cunnilingus en fellatio de perfecte sex position!

69 is de perfecte sex positie voor alle vrienden van cunnilingus en fellatio. Want omdat beide partners te ontmoeten in deze positie op hetzelfde moment mondeling, is het bij wijze van spreken, "twee in één": Hij likt haar terwijl ze blaast hem.

Aangezien goede orale seks erg spannend kan zijn, deze positie is niet alleen een hete variant voor voorspel. Ze ontmoetten elkaar vaak, zelfs zonder verdere geslachtsgemeenschap beide kanten nodig heeft. Highlight inbegrepen. Op voorwaarde dat beide weten wat ze moeten doen. Lees meer over de manier waarop de 69 positie voor u een bijzondere ervaring zal zijn!

 

69 sex position: Hoe werkt het?

Klassiek, de man liggen, de vrouw vertrouwt op hem geknield enigszins - met het hoofd op het hoogtepunt van zijn beste stuk en zodat haar vulva zijn tong kunnen komen om te ontmoeten. Zeer intieme inzichten voor een grote openheid en vertrouwen zijn belangrijk, zodat beide kunnen genieten van het geheel. Wie is omhoog of omlaag kan uiteraard worden gevarieerd, en is absoluut een kwestie van smaak. Ook liggen zijwaarts is 69 mogelijk.

 

Hoe zal de 69 Sexstellung vooral mooi?

Bijzonder aangenaam deze positie is, natuurlijk, als zowel vers als in stap voelen, dus eerder graag kort te spoelen of te vernieuwen met een vochtige doek. Anders is het van cruciaal belang niet te veel te maken in dit sex position. Als hij verwoed likken het af en het geeft de klap alles kan het meestal niet echt genieten van zowel. Te veel stimulatie in een keer.

Vooral vrouwen vinden deze dubbele actie is vaak stressvol en daarom zijn slecht op de climax. Daarom is het zinvol om een ​​beetje afwisselen.

Bij orale gestimuleerd, kan bijvoorbeeld aaien zijn penis en testikels of bedorven uitsluitend met de hand. Zo kunnen ze goed concentreren op zijn mondelinge vaardigheden en de controle van hun bewegingen, zodat het is perfect voor hen. Misschien komt ze zelfs als de climax! De andere manier het zachtjes kan stimuleren met de hand, terwijl nu actief neemt zijn penis in haar mond en past zich aan hem. Misschien, totdat Hij komt. Tenzij beide willen overgaan tot geslachtsgemeenschap. Door de bilaterale orale seks, het inbrengen van de penis gaat in de vagina van de 69's af te spelen vaak.

te willen op hetzelfde moment in de 69 te komen, is het moeilijk in ieder geval de timing alleen, ook niet altijd wenselijk. Veel namelijk genieten van het orgasme nogal individueel en zal ook graag gezien hoe de mannelijke of vrouwelijke partner komt.

 

Wat kan een mens op 69 Sexstellung doen?

Want de man is het belangrijk te weten in de eerste plaats dat hij haar penis kan duwen is niet te ver in de keel. Zeer diep inbrengen als in Deepthroating is onvoorbereid en onbedoeld niet alleen gevaarlijk, maar ook ongemakkelijk, omdat het onvermijdelijk leidt tot misselijkheid.

Daarom hebben veel vrouwen de voorkeur aan dat de man de volgende 69, omdat ze zich beter kunnen regelen, hoe diep ze willen de penis in haar mond te nemen. Hij is op de top echter, kan de vrouw van de man bekken met haar handen te steunen om de afstand te regelen.

De 69 laadt de man niet alleen te lekken. Het kan ook zijn partner natuurlijk met uw vingers te stimuleren of beide tegelijk. Maar alsjeblieft geen wilde duidelijk na maar voorzichtig glijden, langzame toename, zodat de binnenkant en de buitenkant, die goed wordt ontvangen. Wie onzeker is, mag zij vragen om te zien en zijn hand worden geleid van haar.

Wat betreft het tempo van de bewegingen kan de man worden gebaseerd op de bewegingen van de vrouw. Als het veeleisende beweegt, moet er meer worden. Trekt ze terug, zullen ze waarschijnlijk minder of iets anders!

 

Wat kan de vrouw op 69 Sexstellung doen?

Het gaat niet om continu om een ​​man te blazen bij de 69ste Maar het gaat om het simultaan stimuleren - eerst zonder seks. De pijpen is zo rustig tijde een hand baan of beginnen als zodanig. Het kiest altijd het echtpaar hoe het voelt. Veel vrouwen genieten van orale seks beter liggend op zijn rug. indien nodig worden vervangen in deze positie en alleen te ontvangen, dat is helemaal in orde. De 69 hoeft niet te worden getrokken totdat beide zijn gekomen.

  

Welke plaatsen en meubels die geschikt zijn voor 69 Sexstellung?

Echt comfortabel 69 is alleen in de horizontale. Een zachte grond maakt het geheel aangenaam en gemakkelijk op de knieën boven de footwall en steunpunten van de achterkant van de liggen. De vrouw likken een klein kussen onder de billen, de vulva toegankelijker likken.

Vaak gaan koppels van 69 tot ongeveer dat er slechts één is op dit moment uitgeschakeld. Vooral als het is om te gaan naar de top. Sommige krijgen plezier in een andere positie en van positie veranderen en de locatie. Het hangt er, zoals altijd, hangt af van hoe lang beide kunnen en willen.

 

Wat moet zowel in de 69 Sexstellung beter? 

In het geslacht positie 69 of tijdens orale seks in het algemeen, kan de vrouw niet zwanger worden. Dat betekent niet dat het hele ding zonder risico. Soa's overgedragen in feite ook door orale seks. Likken en bij het uitblazen. Daarom is voor alle met wisselende partners condooms en tandheelkundige dammen (lekkage handdoeken) aangekondigd. Dit moet niet te licht opvatten is want helaas sommige van deze ziekten weer in de lift.

Auteur: MK

 

Ook interessant:

Sensual Massage voor erogene zones van de vrouw

Wilt u uw telefoon te krijgen het laatste nieuws van WUNDERWEIB? dan contract&# 39; je snel in onze WhatsApp nieuwsbrief!