WhatsAppSo kunt u vervelende contacten op WhatsApp blok en verwijderen

U wilt een contactpersoon bij WhatsApp verwijderen of blokkeren? Wij laten u zien hoe het te doen en uit te leggen wat het contact nog kan zien.

Of de vervelende ex of een verloren vriend, gebeurt het vaak dat we mensen willen verbannen uit onze lijst met contactpersonen bij WhatsApp. Helaas, het verwijderen van een contact bie WhatsApp is niet zo gemakkelijk. Dat is de reden waarom we u vertellen hier stap voor stap hoe u een Android-apparaat blok contacten op WhatsApp en kan permanent verwijderen uit uw lijst.

 

blok contacten WhatsApp

de Het blokkeren van een contactpersoon zijn er drie mogelijkheden. Dit hier is de eenvoudigste manier: Open wil een chatvenster voor de contactpersoon die je blokkeren. Tik op de rechterbovenhoek van de drie punten. selecteer "meer" en dan "blok",

WhatsAppSo kunt u vervelende contacten op WhatsApp blok en verwijderen

alternatief: Wilt u een chatvenster met de contactpersoon voorzorg opent, kunt u het contact via de instellingen te blokkeren. Om dit te doen moet WhatsApp openen en vervolgens de drie punten te doen "instellingen", Hier selecteert u rekening > Privacy Policy > geblokkeerde contacten. Dan vindt u een lijst van al uw contacten geblokkeerd zien. Nu tik op de top rechts "Geblokkeerde contacten", Vervolgens selecteert u de contactpersoon in uw lijst die u wilt blokkeren. Klaar!

 

Wat kan een geblokkeerde contactpersoon of zien?

Als het contact is geblokkeerd, zullen hun berichten niet aan u worden geleverd. Hij kan niet meer zien wanneer u voor het laatst werden gezien, of als u uw profielfoto heeft gewijzigd. Daarnaast is de persoon die je kunt geen berichten versturen of te bellen van WhatsApp. Je status, de geblokkeerde contactpersoon ook niet ophalen.

Als u een bericht van een onbekend nummer krijgen: Buitenlandse contacten die u kunt blokkeren als in Methode 1 beschreven. Daarnaast kunt u deze melden als spam. De gebruiker wordt dan gemeld aan WhatsApp en toegevoegd aan de lijst met geblokkeerde contacten.

 

verwijderen van een contactpersoon bij WhatsApp

Als u al uw WhatsApp lijst een contact een te verwijderen, moet u deze in het adresboek van de telefoon te verwijderen. Je moet een praatje te openen met de contactpersoon in WhatsApp. tik op de drie puntjes rechts bovenaan en selecteer eerst "Contactgegevens", Tik opnieuw de drie punten "In het adresboek" tikt. Het contact wordt nu weergegeven in het adresboek. Nogmaals, tik op de drie punten "contactpersoon te verwijderen" Selecteer. Klaar!

WhatsAppSo kunt u vervelende contacten op WhatsApp blok en verwijderen

Voor het contact verdwijnt dan uit je WhatsApp lijst, moet u uw lijst met contactpersonen te werken. Hiervoor heeft u uw WhatsApp te openen en het tabblad te tikken "contacten" op. Tik je op de drie puntjes en kies "-update", Nu ben je de ongewenste contact eindelijk gaan!

 

Wat kan een verwijderde contactpersoon nog zien?

Als u slechts een contactpersoon te verwijderen, kan dit nog steeds uw profielfoto en je status. Daarnaast is hij of zij weet of u online bent en kan blijven om je te schrijven. Dat je profielfoto en je status beeldscherm ook verwijderd contacten, kunt u voorkomen dat deze door je in de instellingen. Onder het pad Settings -> rekening -> Let u kunt bepalen wie uw foto en uw status kan bekijken.

De veiligste manier om iemand uit de lijst met contactpersonen te verwijderen en om geen verdere berichten van hem, is om het contact eerste blokkeren en vervolgens te verwijderen. Zodat hij of zij kan je niet bereiken en ziet niets wat hij of zij moet niet te zien. 

 

Ook interessant:

Zo herken je wie je heeft geblokkeerd in WhatsApp

 

ww1& WW8