Discounter Aldi is van plan om een ​​online winkel te openen in 2017

Alsi North verkocht binnenkort onlineDe verkoop via internet bij Aldi Nord: De discounter is van plan om een ​​online winkel te openen
Foto: iStock

Aldi is van plan om haar produkten online aan te bieden in het jaar 2017 Het eerste land waar de verkoop via internet van Aldi wordt getest, België. Verse producten zijn uitgesloten.

De discounter Aldi Nord wil nu te verkopen via online shop de non-food items. Tot nu toe is te zien op de website van het bedrijf weer te geven de producten, maar niet bestellen. Dat moet nu veranderen.

Als een test markt, Aldi Nord heeft niet Duitsland, maar België heeft gekozen. Gedurende het jaar, zou de verkoop via internet beginnen in ons buurland.

Aldi Süd, echter, verkocht in het Verenigd Koninkrijk zijn producten via online winkel - en dat is al enige tijd. Echter, kunnen klanten alleen non-food producten en de wijn hier online bestellen.

De discounter broers de landen hebben gedeeld tussen hen - alleen in Duitsland betrekking hebben ze met elkaar in directe concurrentie. Of dat is de reden waarom ze beginnen in dit land geen online winkels? Wanneer een Aldi's online winkel geopend in Duitsland, is in ieder geval nog onduidelijk.

Aartsrivaal Lidl biedt haar klanten de tijd om de producten online bestellen - althans non-food producten. Sommige goederen zelfs online uitsluitend verkocht Lidl.

Wie wil boodschappen op het internet, kan putten uit Rewe of Kaufland. De twee supermarktketens bieden nu ook de aanvoer van verse producten, die aan uw deur worden afgeleverd.

 

(WW7)