Zijn uw euromunten ter waarde van meer dan je denkt?

 

Zijn uw euromunten waard misschien 1.600 euro?

Kijk naar je euromunten precies - er zijn een aantal munten in omloop die de moeite waard zijn verzamelaars tot 1.600 euro! Wij zullen u vertellen wat te zoeken.

Een twee-euromunt is de moeite waard precies twee euro. Men zou denken. Maar dit hoeft niet zo te zijn! Als u aandacht besteden aan de subtiliteiten, kunt u ontdekken echte schatten onder hen!

 

De meest waardevolle euromunt

De speciale zegel voor de 25ste verjaardag van het overlijden van Prinses Gracia Patricia (aka Grace Kelly) van Monaco. Het ziet eruit als:

Vandaag: Monaco - 2 Euro 2007 "25ste verjaardag van de dood van koningin Grace Patricia Kelly" http://t.co/a9IT0PhLwJ pic.twitter.com/6hn5AWrzk6

- Catawiki_Coins (@Catawiki_Coins) 30 juli 2014

25ste verjaardag van het overlijden van Prinses Gracia Patricia 20.001 exemplaren van deze munten werden geslagen, de kleinste circulatie tussen de twee-euromunten.

Geen wonder dat het is zeer populair onder verzamelaars. 4.000 munten in 2007 voor bezoekers van de beurs "Les Années Grace Kelly" behouden en zelfs voor de bezoekers een van deze munten al kostte 110 euro, zelfs later vanwege de grote vraag 150 euro.

De overige munten ging recht in de munt dealers, waar ze voor het eerst werden verhandeld voor 50 euro per munt. Maar wie weet, misschien heeft iemand ook maar een keer verloren en per ongeluk uitgegeven: Vandaag verzamelaars bieden tot 1.600 euro voor een van deze munten! Dus er hetzelfde uitzien in je portemonnee, hetzij als is geslopen in met u!

 

Maar er is meer ...

Op de euromunten is te zien op de waarde van de kaart van Europa. Maar de EU-uitbreiding in 2007: Roemenië en Bulgarije tot de EU toetraden. Dat is de reden waarom de kaart van Europa veranderde afgebeeld.

Zijn uw euromunten ter waarde van meer dan je denkt?Zijn uw euromunten ter waarde van meer dan je denkt?

(Foto's: Wunderweib.de)

Ziet u elk oude munten met oude kaart van Europa. Right rekening wordt gehouden op de nieuwe munten uitbreiding van de EU.

Vanaf 2008 moeten alle euromunten oostwaartse uitbreiding van de EU te laten zien, maar niet alle pepermuntjes ze op de hoogte waren - en deze munten in omloop gebracht ongeluk. Er zijn verzamelaars die betalen tot 600 euro voor nieuwe munten met de oude kaart van Europa.

Dus een kijkje op de moeite waard de portemonnee is het!

Je vond een opvallende twee-euromunt met u? Hier kunt u kijken op de waarde van uw munt. Zoek uw munt en klik hieronder op de gespecificeerde dealer. Kijk naar wat de vraag te zien voor een dergelijke munt. En vervolgens op naar Münzprofi!

 

De kleurrijke wereld van Wunderweib.de is nu beschikbaar in WhatsApp! Schrijf je hier in je WhatsApp-Nieuwsbrief >>

WW5