kan praktische dingen die je doet met vaseline Haushaltstipps20

Smeermiddelen, smeermiddelen, anti-vries: Vaseline kan veel meer dan je denkt! De zalf-achtige mengsel is geschikt als verzorgingsmiddel en huishoudelijke helpers. Deze 20 dingen die je kunt doen met vaseline.

 

Waarom Vaseline must voor elk huishouden

1. Om oogmake-up te verwijderen

Dure tissues hebben gediend! Mascara, oogschaduw en Co. het laatste uur of zo suggereert wanneer je een beetje vaseline uitgespreid op een doek en abschminkst uw ogen met het - hoe handig!

2. glans voor wangen

Voor een mooie gloed - vooral in de zomer - u kunt een beetje vaseline te verspreiden op je bovenste wangen. Het ziet er niet alleen mooi maar ook voeden, noch uw huid!

3. breiden parfum geur

Uw favoriete geur vliegt altijd zo snel voorbij? Wrijf voor het spuiten wat vaseline op de gewenste plaatsen (zoals nek, borst, polsen). deze vette "onderlaag" slaat een geur moleculen - voor een langdurige geur ervaring!

4. kleur en glans voor lippen

Vaseline is een geweldig alternatief voor Lipenbalsam. Als je bovendien zerbröselst een gekleurde oogschaduw en zal mengen met vaseline, zult u onmiddellijk het maken van mode een sebstgemachten lippenstift - en dat ook in een schaduw, de enige garandeert u - perfect!

5. Wanneer afpellen

Een Peelig maakt uw huid glad en verwijdert dode huidcellen. Zelfs voor dat je een aparte exfoliant te kopen, maar kan het voor jezelf te creëren: Meng wat zout, de suiker in de Vaseline en wrijf over de gewenste huid, dan afwassen, klaar!

6. tam wenkbrauwen

Als je wenkbrauwen steken weer kriskras, Hift een beetje vaseline om ze te temmen. Vaseline toegepast op de wenkbrauwen met een wenkbrauw borstel kam over het en genieten van het uitzicht 🙂

7. combat donkere kringen

Wie heeft te maken met donkere kringen en schaduwen die kunnen winnen met vaseline mitigatie. Met mate regelmatig toe te passen en bewonder de verbetering - geweldig!

8. Smooth handen en voeten

U wilt voor mooie handen en voeten 's nachts? Geen probleem! Wrijf het slapengaan gul met vaseline, zet dikke sokken of handschoenen en genieten van de volgende ochtend over de band voeten en handen!

9. Voor een perfecte manicure en pedicure

Wie lekkernijen in kleurrijke nagellak, kent het probleem: De nagellak is niet alleen op de nagel, maar ook rond het - waar het kan alleen worden verwijderd met moeite. We kunnen voorkomen, als we toepassen op de nagel voorafgaand aan het schilderen wat vaseline. De verf niet houden aan de vettige substantie en kan gemakkelijk worden verwijderd als de nagel is getrockent - een droom!

10. Neem de ring (als hij "geplakt")

Vooral als het warm is, de vingers opzwellen ooit - en de ring niet meer past. Help geeft - u raadt het al - Vaseline! Vet op de vingers en al mist de ring - gewoon geweldig!

11. Rub Squeaking deuren

Heldere, tegen piepende deuren helpen speciale oliën uit de bouwmarkt. Maar laten we eerlijk zijn: wie heeft het huis al?! 🙂 We hoeven ook niet, als we klaar Vaseline. Gewoon wrijf het getroffen gebied en dan luisteren naar de quietschfreien rust ...

12. Tegen droog haar tips

Wie kampt met droge haarpunten, kunnen hun toevlucht nemen tot vaseline. een beetje te masseren in de getroffen gebieden, afgewerkt. En voor alle vrouwen met kort haar: Vaseline is ook geschikt als gel vervanger. Als je thuis zou al ma ...

Cremen 13 knieën en ellebogen soepel

Brittle ellebogen en ruwe knieën zijn ongemakkelijk en te zien in de zomer is gewoon niet leuk. Quick remedie geeft Vaseline: Gegentlich wrijven en profiteren van het effect op lange termijn.

14. Tegen kraaienpootjes

Tegen kraaienpootjes te helpen vele nachtcrèmes. Misschien. Maar Vaseline is waarschijnlijk de meest effectieve (en goedkopere) methode, de lachrimpels om wijs te krijgen. wrijven op de rimpels daags voor het slapengaan.

15. vorstbewaking deurafdichting op de auto

De gevoelige verzegelen autodeuren kunnen ook gebruik maken van een aantal Vaseline genezen. In plaats van te vertrouwen op chemicaliën, een Vaseline lagen rubber tegen scheuren en vorstschade helpt.

16 (glad) impregneren van leer

Wie wil het leven van zijn leren schoenen veranderd, kunnen ze wrijven voor het dragen met vaseline. Het werkt als een impregnatie is water- en vuilafstotend - iets te wensen over? 😉

... geschikt als smeermiddel 17. Ja

Met vaseline flutschen niet alleen ringen binnen en buiten (. S, punt 10), maar ook de penis, een vibrator of dildo. Maar let op: Het smeermiddel moet Vaseline alleen zonder condoom, omdat het kan beschadigen.

Vet 18 ritsen

Terminale uiteinde ritsen behoren nu tot het verleden! geven Vaseline op een doek en wrijf op de rits.

19. Verwijder het kleefmiddel en papierresidu van stickers,

Wie haat sticker residu zal houden Vaseline! Gewoon verspreid op stukjes papier en zelfs kunnen ze worden afgeschraapt met gemak - we love it!

20. poot zorg voor honden en katten

Welke (s. Punt 8) voor de menselijke hand en voet, voor onze viervoeters poot en ... eh ... poten. Vooral met verspreide zout in de winter, kun je hun poten wrijven voordat je voor een wandeling met wat vaseline en dus hen te beschermen tegen de dieronvriendelijke zout. Vaseline heeft gewoon een hart voor dieren <3

Video: 20 schoonheid trucs met zuiveringszout 

(WW7)

Meer tips, recepten en informatie van WUNDERWEIB je direct naar je telefoon met onze Wat is App Nieuwsbrief

WUNDERWEIB-lezers die dit product ook geïnteresseerd in geschat:

Deze zes dingen die je kunt nog steeds doen met Baby Shampoo

kan 5 dingen die je nog steeds met Deo

kunt 7 dingen die je doet met een rubberen band

Panacea Azijn: Wat kun je ermee doen

Khloé Kardashian zweert bij Vaseline