Blue Waffle: ziekte of mythe?

 

Blue Waffle Disease

Steeds weer de spruiten Mythe van de Blue Waffle Disease op. Wie de moeite en het internet voor neemt "blauwe wafel" geschuurd, een ontmoeting met ongelooflijke producten en gekke foto's. Er is de ziekte Blue Waffle is echt of is dit niets meer dan een verzonnen sprookjes?

Eén ding eerst: The Blue Waffle-Ziekte is een mythe. Het is noch medisch erkende, onder-onderzocht. Het enige dat duurt in dit verband zijn de terugkerende foto's en verhalen.

 

De leugen over de Blue Waffle

"Blue wafel ziekte" komt uit het Engels en het heeft niets te maken met de Duitsers in het deeg uit het wafelijzer. "wafel" is een synoniem voor de vagina en is bedoeld om een ​​seksueel overdraagbare ziekte te beschrijven, kunnen zowel vrouwen als mannen last van het. Naar verluidt, al diegenen die het risico die een zwak immuunsysteem of een gebrek aan persoonlijke hygiëne. Een mythe!

 

En hoe zit het met de foto's?

Het merendeel van de foto's zijn het resultaat van een fotomontage. Zelfs als u wilt dat de ene of de andere foto geloven - in het beste geval Dit is een foto die andere seksueel overdraagbare aandoeningen is gebaseerd.

Samengevat betekent dit dat de Blue Waffle-Ziekte is niets meer dan een mythe - een internet mythe die nog steeds hardnekkig hecht.