Niet meer spinnen te houden in het huis spinnen: Deze trucs het werkt

meer en meer spinnen krijgen nu verloren in uw huis? Dan is het tijd voor deze tips. Wij laten u zien hoe je spinnen kan houden.

Nu het kouder wordt en ongemakkelijk buiten, spinnen ook in een gezellige en warme plek voel me een stuk comfortabeler. Dat is waarom je nu meer en meer van de insecten in uw huis kan vinden. Als je niet een spin fan en zou liever niet de min of meer kleine beestjes in uw huis, we hebben precies de juiste tips voor je. We zullen je vier verschillende manieren te zien zijn als je spinnen kan houden.

 

4 tips om u te helpen houden spiders

Geen spinnen in het huis dankzij muntolie

Spinnen reageren net zoals andere insecten gevoelig voor bepaalde geuren. De geur van mint hen niet bevalt, bijvoorbeeld. Als u wilt minder of in de toekomst, niet een spin met u in het huis, raden wij u aan een klein flesje munt olie te kopen. Hoewel Minzpflanzen op de vensterbank kan ook helpen, maar de concentratie van smaken is in mint olie hoger.

Eerst verdünnst de muntolie met water (verhouding 1 (muntolie) tot 9 (water), waarna het mengsel vult u in een fles met spuitfles. dan verdelen de Minzöllösung van raam- en deurkozijnen aan de kleine buggers ze kruipen in uw appartement te houden. Spuit een ramen en deuren om de andere dag één, zodat de geur sterk genoeg is om de spinnen te houden permanent blijft.

Zelfs lavendel hou niet van spinnen

Evenals mint olie, kunt u ook gebruik maken van lavendelolie om insecten af ​​te weren. In dit geval kun je gewoon doorgaan als bij het mengen van de Minzöllösung. Vergeet niet om regelmatig nachzusprühen om de effecten van essentiële oliën te behouden.

zelfs vóór lavendel planten en pepermunt in de kamer spinnen houd je afstand.

Spider ward met kastanjes

Het enige wat je hoeft te doen voor deze truc is om een ​​aantal kastanjes in het bos te verzamelen en zet het op je vensterbanken. Deze geur niet ook graag spinnen. Met name als er een composthoop of een houten paal in de voorkant van uw huis of in de buurt van een raam, een bescherming tegen spinnen zinvol. Omdat in dergelijke plaatsen, spinnen eten als leuk genoeg voor die tijd warp terug te keren naar een warme plek.

Laat hor niet verwijderen na de zomer

Is de zomer en daarmee ook het seizoen van muggen en wespen over, het scherm deur en zijn - netten op de ramen meestal zeer snel verwijderd. Toegegeven, in het bijzonder mooi om te zien deze dingen niet. Echter, ze dienen hun doel - en dat ook in de herfst en winter. Als we de muskietennetten opknoping in de voorkant van onze ramen en deuren meer, de spinnen pest in de herfst en winter kan worden opgenomen in ieder geval. Dus misschien je zit te wachten (volgende keer) gewoon een beetje langer, totdat je de netten te verwijderen. Als het je stoort aan de grove mesh-netwerk buiten uw raam zien, kunt u ook gebruik maken van versies met kleinere mesh. Deze daling bijna deed zich niet voor.

Ook spannend: Deze nieuwe spin soort verspreidt zich in Duitsland!

Mensen het is een compleet mysterie voor de meeste van de redenen waarom vrouwen hebben zo'n angst voor spinnen. Maar dit is slechts een van de vele puzzels die vrouwen geven mannen:

 

WW8