Pijn zuiveringszout tegen blaasontsteking? De 8 beste home remedies

Elke tweede vrouw kent het probleem: branderig gevoel en pijn bij het plassen. De acht beste huis remedie tegen blaasontsteking.

 

8 huismiddeltjes die helpen met een blaasontsteking

In gevoelige gebeurde het snel: Zodra verkeerde aangetrokken - zelfs de blaas reageert met symptomen van de ontsteking. In de meeste gevallen worden antibiotica gebruikt. Dat mag niet! Wij kennen de beste Blaasontsteking huismiddeltjes.

 

Tea of ​​berkenbladeren

De bladeren van berk bestaan ​​uit drie procent van flavonoïden: plantenstoffen die leiden tot aanzienlijk meer urine wordt gevormd en uitgescheiden. Deze blaas en urinewegen zijn ronduit "gespoeld"Wat de ontsteking af te nemen.

 • Giet een Bubble Tea 1 EL berkenbladeren (gezondheidsvoedsel) met 150 ml kokend water en laat het geheel 15 minuten laten trekken.
 • Drink een blaasontsteking 3 maal daags 1 cup.
 • Ben zeker ook om te drinken ten minste 1,5 liter van andere vloeistoffen.
 

warm kastanjes

De Chinese geneeskunde zweert geroosterde kastanjes als een blaasontsteking huismiddeltjes. Ze zijn een smakelijke comfort en het intomen van de drang om te plassen.

 

Eucalyptus Wrap

De cineol verkregen eucalyptusblaadjes heeft anti-inflammatoire en analgetische in blaasontsteking.

 • Voeg 5 druppels van eucalyptus olie (farmacie) in 300 ml warm water.
 • Geniet doek erin, knijpen, zet op de buik en zet het vast met een sjaal.
 • Na 30 min. Verwijder ontspannen.
   
  

radijs sap

deze oude huismiddeltjes zelfs chronische blaasontsteking genezen: Peel een middelgroot radijs en in kleine blokjes snijden. Daarna mengen met 3 eetlepels rietsuiker en laat gedurende 30 minuten. Vervolgens puree de bouillon door een zeef en 's morgens en' s avonds 1 eetlepel nemen.

De mosterdolie radijs passeren het sap snel in het bloed en afgezet in de blaas. Er doden ze bacteriën en het stimuleren van de activiteit van de blaas - zo koppig ziekteverwekkers geen kans. Ter ondersteuning van de driedaagse kuur drank naast voorkeur dagelijks twee liter Goldrutentee (apotheek). De etherische oliën remmen van ontstekingen, verzachten de pijn - en de bacteriën worden snel weggespoeld.

 

Eucalyptus compress

een oude Blaasontsteking huismiddeltjes uit AustraliëDe eucalyptus compress. De etherische olie van de boom is zeer effectief tegen een verscheidenheid van bacteriën.

toepassing:

 • te miezeren 2-10 eigendom eucalyptusolie (apotheek) op een kompres en plaats het op de blaas regio.
 • Dek af met een handdoek en voldoen aan 1-2 uur bedrust.

De geneeskrachtige stoffen eucalyptus komen dus door de huid in het lichaam en hun effect uitoefenen daar.

 

Water met zuiveringszout

Nergens is bacteriën, virussen, schimmels en andere schadelijke micro-organismen zich zo comfortabel in een licht zure omgeving. De soda in het bakpoeder duwt een eind aan: Het maakt de urine alkalisch. Positief bijkomend effect: ook dat wordt veroorzaakt door het zuur branden in de plasbuis wordt verlicht. Een groot glas water met een snufje zuiveringszout of frisdrank drinken (twee keer per dag, max. Drie dagen).

 

Thee uit bearberry

De werkzame bestanddelen van berendruif remmen de groei van bacteriën in de blaas en vergroot de hoeveelheid urine. Terecht wordt een thee gemaakt van berendruif bladeren beschouwd als de meest effectieve natuurlijke remedie voor een blaasontsteking.

 • giet elke kop met 1 theelepel kokend water en laat afgedekt gedurende 10 minuten.
 • Drie keer per dag te drinken een kopje.
 

veenbes

De intens geurig bessen zijn compact Vital-bommen. Ze zijn rijk aan vitamine C, vitamine B2, natrium, fosfor, kalium en antioxidanten. Recente studies hebben aangetoond: In blaas veenbessen diureticum, antibacteriële en krampstillend. Vrouwen die zijn behandeld met een speciale voorbereiding van de apotheek, waren klachtenvrij na drie dagen. Ook cranberry sap is effectief tegen een blaasontsteking.

 

Ook interessant:

6 soorten buikpijn, moet je niet negeren

Wilt u uw telefoon huidige gezondheid nieuws uit WUNDERWEIB te krijgen? dan contract&# 39; je snel in onze WhatsApp nieuwsbrief!