Vagina WissenWas de intieme geur über verrät je vagina

Wat de intieme geur Гјber verrГ¤t je vagina en hoe je hem kunnen beïnvloeden

De geur van een vrouw tussen haar benen werd lang beschouwd als een afrodisiacum. Lokstof gidsen voor de mannen de wereld die gidsen nog vrij kan inspireren voor deze unieke boeket. Maar in tijden van hygiëne hysterie precies deze geur een probleem wordt. Met name gidsen voor vrouwen. Omdat ze ruiken mГ¶chten Гјberall langdurig fris gedoucht. Wat ergens anders ruikt is slecht of zelfs abstoГџend te zijn - dus de zorg.

 

De geur van een vagina: Sommige staan ​​op het!

Jammer dat we vrouwen die we een of andere manier niet willen deze eigen geur toe te staan ​​en het is vГ¶llig Buiten onze verbeelding dat sommige MГ¤nner vertrekken eens echt op. Maar het is zo, "Scent of a Woman" heeft zijn fans. En waarom niet? hij is zo slecht schlieГџlich echt niet. Net even anders.

Raak niet in paniek!

Een gezonde vagina van een geur die niet per se op übertriebener heeft aufdrängt niet schelen in het dagelijks leven. Maar zoals in het algemeen, zelfs met Achselschweiß of Müffeln, neemt men zijn eigen smaak meestal meer waar dan anderen. Of zelfs de enige. Geen paniek dus, dames!

 

Vagina: Waarom de geur is anders

Het heeft een zeer begrijpelijke reden waarom iedere vrouw heeft een speciale smaak tussen haar benen. Gidsen voor de natГјrliche reinigende functie van de vagina en gidsen voor een goed functionerend immuunsysteem, de SchleimhГ¤ute de vagina altijd vochtig gehouden. En deze bescherming tegen ongewenste bacteriële indringers veroorzaakt door de zure omgeving in de vagina.

De zure pH führt de speciale geur, die veel naar verwijzen als säuerlich. Sommigen zeggen ook het ruikt een beetje yoghurt of licht metallic. Echter, een beschrijving in woorden kan alleen maar een Annäherung zijn. Voor elke vrouw ruikt "down" gewoon anders.

  

Invloed op de vagina geur "of auГџen"

De belangrijkste in termen van zorg Ten eerste: Bij het reinigen van de vagina minder is meer. Want, hoe intenser de vagina wordt gedoucht en ingezeept, de größer het risico van stГ¶ren de natГјrlichen verdediging mucosale bescherming. Dit geldt ook downloaden hГ¤ufige geschoren. Het gevolg kan zijn dat de Scheidenmillieu niet onbemind bacteriën en gemakkelijker kan stoppen Of schimmelziekten voordoen. En dan ruikt het vaak niet meer goed. Los van jeuk, branderig gevoel en verhoogde vaginale afscheiding.

Gidsen voor een goede reden Unterbodenwäsche genügt echt helder water. Als je van geur of schuim hätte en goed te krijgen op met zijn douchegel, kan deze blijven gebruiken. Maar er zijn ook heel groot en zacht intieme Washes, die een milde kruidige geur en vaak zijn aangepast aan de pH van het Scheidenschleimhäute. Lotions gidsen voor de intieme regio en bikini kalmte na het scheren of discreet te houden, zonder dat de geuren in stap als een Parfümerie. Is een of andere manier niet helemaal geschikt.

Blijf weg, wordt het genoemd als zeker voor parfum, deodorant en andere parfГјmierte care producten te downloaden. U kunt de voering te vallen, zodat meer geur ontstaat.   

 

Wees voorzichtig met vis geur van de vagina!

Een echt opvallende geur van de vagina na vis is geen goed teken. Hij wijst op een bacteriële vaginose. En dat is echt stinkt. Het is een fundamenteel handleiding voor de overgang naar GynГ¤kologen die hier kan helpen snel. Alleen al gaat niet weg!

 

Intieme Geur: Wat doet "van binnenuit"

Vrouwen hebben geen invloed op de natГјrlichen hormonale schommelingen, 'Laat de intieme geur variëren de wГ¤hrend de cyclus. Het is anders dan bij het nemen van antibiotica. Het kan invloed hebben op de vaginale flora en derhalve verГ¤ndern de geur. Vaak ГјberschГ¤tzt invloed van Food. Steeds weer GerГјchte opgegroeid rond ananas en de positieve impact op KГ¶rpersГ¤fte en hun geur en smaak. Als dat zou gewoon, wГ¤ren ananas veilig populairder dan bananen of Г "appels. maar zijn ze niet.

De geur van urine echter al niet zichzelf irrelevant door verschillende eet- en Getränke ändert. Tijdens de koffie, bijvoorbeeld. Lichte urineverlies of nachlässiges vegen op een specifieke geur van urine zodat het kan ook invloed hebben op de intieme geur. Iedereen die veel water drinkt kan voorkomen dat. Omdat veel "run" verzacht de Urinmief.

By the way, maakt schaamhaar gidsen voor een minimum aan lucht tussen de schaamlippen. Wie is vrij glad, zweten sneller wanneer de huid plooien direct op elkaar liggen. En waar meer is zweet, veroorzaakt GerГјche sneller. Wie lГ¤sst groeien tijden, kan uw eigen oordeel of en hoe zij de neus met of zonder haar, met dezelfde "wash" maakt het verschil te maken.  

  

Intieme Geur: Dus handelen Unterwäsche en inlegkruisjes

Vaak unterschätzt hoeveel dragen synthetische Unterwäsche of inlegkruisjes en de binding aan de oorsprong van de onaangename geur intieme effect. is Grundsätzlich over te zeggen: De vagina moet gewoon lucht als de rest van onze huid. Anders beginnen ze te zweten. En de fördert geur en slechte gidsen voor de Scheidenmillieu. Cotton lässt circuleren lucht en absorbeert vocht beter dan synthetische stoffen. Alle goede gidsen voor aroma's kutje.

Dit wordt genoemd als: Beste van tijd tot tijd veranderen de BaumwollschlГјpfer dan pakken de vagina meer en afdichting.

Ook, inlegkruisjes of binding - misschien met geur - kunnen verlaten irritatie van de huid. Het superabsorberende in de deposito's die het vocht zal absorberen zijn ook niet getolereerd door alle vrouwen en vormen een vreemde geuren. En wie te lang lГ¤sst in slipje, biedt een goede NГ¤hrboden gidsen voor de verspreiding van ongezonde bacteriën. Geleidingen voor de vaginale flora nadeel.

Op luiers en inlegkruisjes gemaakt van katoen of zijde huid reageert als een normale BaumwollwГ¤sche en alles blijft neutrale geur in stap dan met wegwerpproducten. Silk heeft zelfs helend effect op de huid. De natuurlijke vezels dragen ook wГ¤hrend in de regel om de individuele geur in de negatieve zin niet te intensiveren. Gidsen voor het gebruik van Menstruatiecup die geldt ten minste even. 

Wat ook helpt!

In plaats daarvan schämen ons leidt naar iets Natürliches, zullen we stuur gewoon terugvallen binnen een paar liefdevolle gedachten van hun eigen vagina en hen herinneren met de nodige zorg en aandacht. Dat is wat ze verdient!

Auteur: MK

***

Lees meer:

Wat helpt een zere de vagina na de seks

Wilt u uw telefoon te krijgen het laatste nieuws van WUNDERWEIB? dan contract&# 39; je snel in onze WhatsApp nieuwsbrief!