Hier is verkorte periode: Dat kunt u doen als uw menstruatie te lang duurt

Soms komt het enkel onhandig: de menstruatie. Gelukkig zijn er manieren om de periode te verkorten.

Het is oneerlijk. Sommige vrouwen hebben hun menstruatie slechts drie tot vier dagen, anderen zelfs tussen de zeven tot 14 dagen. Gemiddeld zou de periode van drie tot vijf dagen duren.

Als uw menstruatie regelmatig duurt veel langer dan zeven dagen, die verschillende oorzaken kan hebben. Stress, hormonale veranderingen, maar ook een ziekte van uw reproductieve systeem mogelijk is. Om uit te sluiten van de laatste, moet u het verlof van uw gynaecoloog te verduidelijken.

Soms, echter, de menstruatie komt net lastig. Net voor de vakantie, voor je eigen bruiloft ... er zijn vele gelegenheden waar het past niet tot zijn dag. Dan zijn er twee mogelijkheden: aan de periode uit te stellen (hoe dat te doen, leggen we hier) of in te korten hen!

verkorten periodeDe verkorte periode - met deze methoden krijg je onderweg!
Foto: iStock

Met het oog op de periode te verkorten, zijn er verschillende manieren en middelen. Natuurlijke en minder natuurlijk. We brengen u hier:

 

Door natuurlijke middelen verkorten de periode

Het effect van deze actie is wetenschappelijk niet bewezen. Toch zijn veel vrouwen in de wereld en voor vele generaties zweren erbij - en we kunnen alleen maar aanraden dat u eerst proberen de natuurlijke route.

Ook al is het moeilijk - lichaamsbeweging en sport: We moeten toegeven, toen we onze dagen doorgebracht, we voelen na alle mogelijke (met name voor voedsel) - maar niet voor de sport. Maar misschien moeten we ons op te halen. Voor sport en lichaamsbeweging tijdens de dag op te lossen niet alleen kramp, maar om weg te sneller en het bloed af te tappen. Maar wees voorzichtig als je de neiging om problemen met de bloedsomloop! (Lees meer: ​​Sport tijdens de menstruatie: Ik ben echt goed)?
Over het algemeen fit en atletisch te zijn, kan helpen om uw periodes korter en meer aanvaardbaar voor u op lange termijn te maken.

Weldadige warmte: Dat is wat velen van ons al goed, omdat veel toevlucht te nemen tot een warmwaterkruik of een Körnerkissen als ze hun dag. Normaal gesproken zijn we dit doen om krampen op te lossen. Maar de hitte zal ook het bloeden veroorzaken sneller gebruikt.

De genezende kracht van planten: Verschillende planten moeten een krampstillend en circulatie-bevorderende werking hebben. Neem ze meerdere keren per dag is het beste als thee, of misschien een pil.
Onder de kruiden zijn onder andere kuis boom, die handelingen reguleren cyclus, framboos en tijm act circulatie, Makka wortel zorgt voor een hormoonbalans en duizendblad trekt uw weefsels en bloedvaten samen.

Seks is belangrijk: Sex in de periode - veel vrouwen vinden dat nogal onaangenaam. Vermoedelijk kan seks hebben met je partner of alleen (masturbatie) helpen om de periode te verkorten - het belangrijkste is dat je krijgt! Omdat door de weeën bij orgasme je bloed te verliezen snel. En de verkorte uw dagen. (Hier zijn een paar redenen om seks te hebben tijdens je menstruatie.)

 

 

verkorting van de periode van niet-natuurlijke middelen

Voordat u een van deze middelen te grijpen, kunt praten met Veiligheidshalve (vrouwen) arts. Men moet nooit lichtvaardig nemen in zijn cyclus.

De periode met de pil verkorten: De pil kan de periode van een vrouw te korten op de lange termijn, sommige bepaalde pillen kan ook het aantal perioden moet je gebruiken in jaren, te verminderen. Als u in het algemeen te lijden onder je sterke en langdurige Bltungen, overleg dan met uw arts over de vraag of het zinvol zou zijn voor u om de pil te nemen.
Als u al nemen de pil en de periode waarin u ongelegen komt alleen als gevolg van een bepaalde gebeurtenis: U kunt uw periode behulp van je pil inkorten door u liever uw zeven dagen pil vakantie door een week. Dus gewoon luisteren na 14 in plaats van 21 dagen om de pil te nemen. zet dan je dagen in een paar dagen als normaal, maar bij veel vrouwen minder en korter. U moet echter nooit de pil minder dan 14 dagen en maak nooit de tablet-vrije periode van meer dan zeven dagen, teneinde de veiligheid preventie niet in gevaar te brengen.
Daarnaast kunt u uw pil normaal, maar verkorten van de pil te breken een maand geleden. Dus terug te nemen na ongeveer vier of vijf dagen. Dus u uw fiets te verplaatsen, zodat u uw dag in de volgende maand een beetje vroeger.
Ten slotte kunt u de pil pauze gemakkelijk gebruik maken van overgeslagen en neem de pil, dus te nemen dezelfde start de volgende strip. Opdat uw dagen volledig uit te blijven voor de maand. maar uw volgende pil pauze moet nog steeds de gebruikelijke zeven dagen, nooit meer! Er is ook het krijgen van deze maatregel om te gaan met bijwerkingen vrouwen, zo te zeggen in elk geval van te voren met uw arts!

Andere hormonale anticonceptiemiddelen: Net als bij de pil kun je doorgaan met andere hormonale anticonceptiemiddelen, zoals anticonceptie patches of vaginale ring. Praat erover met uw arts.

Pijnstillers zoals ibuprofenVeel vrouwen zweren bij ibuprofen om haar te verkorten. De pijnstillers verlicht niet alleen de pijn en krampen, maar om het bloeden te verminderen tot de helft. Hiervoor moet u één tablet per dag drie tot vier keer. Maar wees voorzichtig: 1. Neem nooit meer tabletten dan de in de bijsluiter maximale dagelijkse dosis. En 2. Ibuprofen is nog steeds een geneesmiddel met bijwerkingen. We kunnen alleen maar herhalen onszelf: Praat met uw arts voordat u bereiken om deze maatregel.

Uw periode blijft uit zonder dat u het wilde? Het is misschien de oorzaak zijn:

 

Lees meer:

5 standjes voor mooie sex in de periode