Flat Bauch5 minuten abdominale workout: Buik weg met slechts een oefening!

Als je freihätten men wenst wat zou je wensen? Een platte buik, misschien? En met slechts een oefening? Klinkt te mooi om waar te zijn - maar het is! De 5 minutenbuiktraining Veronica Gerritzen maakt het mogelijk.

De meest bekende oefening voor een sexy mid: crunches. Laten we eerlijk zijn - die niet eens de helft van de avond is gekropen televisie kijken rond om tevergeefs te wachten op de langverwachte Sixpack?! Crunches misschien wel de meest bekende, maar niet de beste methode om zijn buik te trainen. Alle celebrity Defiance: Crunches werken slechts de helft van onze buikspieren, bij voorkeur het bovenste. Maar - een enkele oefening is genoeg om zijn hele buikspieren vorm te geven.

 "7 dagelijks gebruik trucs om een ​​perfect lichaam"Klik hier voor de trucs  

Het geheim: diepe spieren

De 5 minutenbuiktraining Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook nerveus. In tegenstelling tot de meeste van de oefeningen, de nadruk ligt hier op diepe spieren. Neem de viervoeter één, aandacht besteden aan een strakke buik en adem afwisselend aan en uit, terwijl ze blijven tussen de verschillende fasen van de lucht en de abdominale spanning voor een kort moment.

Klinkt simpel, maar het is niet! onderschat buiktraining niet. Al na de eerste uitvoering van de oefening, zult u merken dat het deze buiktraining heeft het allemaal!

Je wilt niet om je buik, maar je hele lichaam in vorm te brengen? Vertrouw op hen om de klassiekers, zoals push-ups en squats, die altijd werken.