De 8 beste oefeningen met de Blackroll

de beste Italiaanse proef met de zwarte roll De beste oefeningen met de Blackroll
Foto: Blackroll

Blackroll oefeningen: So "werkt ~ s!

Let's rock and roll! De Blackroll hulp na een inspannende training of een lange dag op kantoor tijdens de expansie. We tonen 8 oefeningen voor kalveren, dijen, rug en nog veel meer.

Kleine rol, grote impact: Sinds 2007, de Blackroll op de markt. Wie is al uitgerust met vrije gewichten, fitness mat en Co. om naar huis te rijden ijverig Sport moet ook de rol definitief op te nemen in zijn repertoire. Voor nu zo goed werkt als het zelf-massage in uw eigen huis. De spanning schuimrol releases, verbetert de bloedsomloop, stimuleert het bindweefsel en bevordert herstel. Dus het kan bijvoorbeeld rugpijn te verlichten en te voorkomen dat spierpijn.

Vind de huidige beste verkopers op Amazon >>

We tonen 8 oefeningen met de Blackroll in de galerie >>

De 8 beste oefeningen met de Blackroll

 

Gebruik de Blackroll na een lange dag op het werk of na een training. In eerste instantie kan de training leiden tot lichte pijn wanneer de spier is nog steeds moeilijk en mag alleen worden losgedraaid. Zorg ervoor dat u de juiste rol te gebruiken in de mate van hardheid. Een zachte rol is bijzonder geschikt voor beginners die weinig oefening en hebben een hoge gevoeligheid voor pijn. De standaard rol kan elk niveau sporters gebruiken. Het harde deel is bijzonder geschikt voor sporters.

 

Blackroll? Hier is hoe!

Doe elke oefening met de Blackroll ongeveer een minuut. Binnen deze tijd kunt u elke beweging acht tot twaalf keer te herhalen. Raadpleeg de video, hoe de Blackroll recht gebruik te maken, en klik door onze galerij voor meer oefeningen.

.embed-container {position: relative; padding-bottom: 56,25%; Hoogte: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed container iframe- .embed-container object, .embed-container embed {positie: absoluut; top: 0; left: 0; Breedte: 100%; height: 100%; }

Meer fitness oefeningen is hier te vinden >>

De Blackroll gebruikte model is hier te vinden op Amazon >>