Beauty tips geheime wapen cider azijn: het drinken van appelazijn

Zoals appelazijn kan u helpen gewicht te verliezen, tegen cravings en blaasontstekingen. Appelazijn -voor gezondheid en schoonheid.

 

6 positieve effecten van appelazijn voor je gezondheid
 

Wie drinkt appelazijn, de bescherming van zijn gezondheid en schoonheid.Wie drinkt appelazijn, doet zijn gezondheid en schoonheid goederen.
Foto: iStock 

No.1 ♦ Gezuiverd uit de binnenkant, verpleegkundigen van buiten

een glas drinken water met appelazijn voor het slapen gaan en je bent uw cravings te gaan. Appelazijn maakt een mooie huid en glanzend haar.

De helende krachten van cider azijn vandaag zal worden herontdekt. Geen wonder, want het behoorlijk veel meer dan alleen saladedressing wordt toegepast - de azijn fungeert als een antibioticum Beauty Elixir en afslankproducten in één. Degenen die beginnen met het drinken van de appelazijn, en zijn lichaam is iets goeds te doen.

 

2 No. ♦ Appelciderazijn bestrijding van schadelijke bacteriën

De zuurgraad van de azijn kan bestrijden van schadelijke darmbacteriën snel. Drink het in acute infecties drie keer per dag een glas water met een eetlepel appelazijn. Ook preventief de bacteriedoder beschermt de darm tegen pathogenen en parasieten. Apple cider azijn kan zelfs helpen blaasontsteking te verslaan. Om een ​​glas water te drinken met een eetlepel appelazijn per dag.

 

3 No. ♦ Apple cider azijn vertraagt ​​eetbuien

Hypoglykemie kan leiden tot hunkeren. Appelciderazijn slaagt in het reguleren van invloed op de bloedsuikerspiegel en houdt het in balans. hij remt de eetlust en kan worden gebruikt ter ondersteuning van de behandeling van diabetes. Tip: Voordat u naar bed 2 eetlepels het drinken van appelazijn - opgelost in een glas warm water.

 

No. 4 ♦ gereguleerd appelazijn en reinigt de dikke darm

Zijn azijnzuur brengt impuls aan onze spijsvertering. Het stimuleert kwijlen en bevordert de activiteit van de maag, darm en pancreas. In overgewicht of spijsverteringsproblemen raden experts de volgende drank: 2 theelepels appelazijn, opgelost in 200 ml water.

het drinken van appelazijn gemakkelijk gemaakt: naar smaak 1-2 theelepel honing zoet. Drink de hele zaak in kleine slokjes voor het ontbijt. Een zes tot acht weken durende cursus van de behandeling regelt de darmflora en werkt tegen vele bacteriën.

 

5 No. ♦ Appelazijn voor een soepele huid

Onze huid is omgeven door een dunne film, het zuur mantel. Hij heeft een pH van 5,5 en bijgevolg lichtjes zuur. Dit houdt bacteriën weg grotendeels omdat ze te vermijden zure milieu. Te veel zeep, badschuim of agressieve shampoos deze mantel uitdrogen. Hij wordt broos, kunnen bacteriën gemakkelijk te regelen. Apple cider azijn is onze huid terug de natuurlijke zuurgraad. Probeer het eens met een azijn en citroen bad. Het reinigt en verfrist. Ongeveer drie Giet gehakt citroenen in een porseleinen kom met een pint van cider azijn. Laat de citroen leach twee tot drie uur. Zeef en giet de vloeistof in het badwater.

 

6 No. ♦ Appelazijn voor glanzend haar

Dof, droog haar helpt appelazijn naar nieuwe glorie. Want naast azijnzuur, de appel pectine bevat. De plantaardige materiaal voor verdere vochtopname in de hoofdhuid en het haar cellen. Geef water na het wassen van het haar een eetlepel duidelijk appelazijn in een glas. Wrijf het haar met het en dat Laat azijn water act twee tot drie minuten, vervolgens uitspoelen.

 

Hoe weet ik goed appelazijn?

Het is belangrijk dat u alleen hoge kwaliteit Apple cider azijn drink. Dit zijn b.v. Verkrijgbaar in reformwinkels, boerenmarkten of in reformwinkels. Voor 750 ml van ethyl betaal je tussen de twee en vier euro.

Besteed aandacht aan het predikaat "biologisch zuiver won" of "naturvergoren", Deze producten bevatten geen conserveringsmiddelen of suiker. ongefilterde variëteiten bevatten zeer veel gezonde stoffen.

***

Video: gastro-intestinale griep: diarree en misselijkheid - symptomen & remedie >>>