Lichte neer abnehmen5 kilo! Aantal met schildklier trick

Hormonen spelen een belangrijke rol in gewichtsverlies. En ze kunnen worden beïnvloed - dat is het verwijderen van de schildklier truc.

gewoon niet uw pond smelt ondanks alle inspanningen? Dan is de schildklier vaak de schuld. Voor de kleine vlindervormige orgaan vormt twee hormonen die de gehele metabolisme regelen. Dat is de reden waarom het zo'n doorslaggevende rol speelt als we verhogen of te verlagen.

Met een evenwichtige schildklier verwijdering valt zo veel makkelijker.Met een evenwichtige schildklier verwijdering valt zo veel makkelijker.
Foto: Wunderweib.de

een mild traag werkende schildklier is vaak de reden is dat het metabolisme vertraagt ​​en de verwijdering van zware valpartijen buiten de 40e

Maar maak je geen zorgen te maken: met de juiste voeding en regelmatige lichaamsbeweging kan zijn stimuleren van de schildklier voorzichtig. Met inbegrip van de verbranding van vet is volledig hersteld en vervelende kilo demonteerbaar.

 "7 dagelijks gebruik trucs om een ​​perfect lichaam"Klik hier voor de trucs  

Tenslotte Slim - helpt de schildklier
 

 • veel eiwit

  Vlees, vis, eieren, zuivelproducten, sojaproducten, peulvruchten in elke maaltijd duwen hoog eiwitmetabolisme.
   
 • veel jodium

  Het mineraal is essentieel voor een gezonde schildklier. Het is in zeevis, zoals koolvis, zalm of makreel, melk en melkproducten en gejodeerd zout.

  Let op: Mensen die lijden aan een schildklierziekte, zoals Hashimoto, moet liever minder eten jood. Dit kan het beste een arts raadplegen!
   
 • goede vetten

  Kurbele om de productie van serotonine en dopamine, en helpt zo uw schildklier. In aanvulling op een dieet met volle granen en gezonde vetten uit vis, noten, plantaardige olie en avocado een beetje van donkere chocolade per dag.
   
 • geen snacks

  Geniet van drie hoofdmaaltijden en doe je stofwisseling tussen de maaltijden een pauze gunnen. Dit kalmeert de schildklier.
   
 • beetje suiker

  vermijden witte bloem producten, veel groenten en laag in suiker, dat de schildklier wordt verlamd door te veel insuline in plaats van volkoren,
   
  

Beweging stimuleert de schildklier - Dus de vetverbranding komt op snelheid
 

 1. Fysieke activiteit is uiterst belangrijk voor de stofwisseling en houdt de hormonen in balans. Beide acts bieden hulp aan de schildklier. U moet ervoor zorgen niet lopen of naar de sportschool om een ​​lid van de sportvereniging. Regelmatige lichaamsbeweging in het dagelijks leven brengt vaak veel meer. vooral Activiteiten in de open lucht zorgen dat u snel in topvorm.
   
 2. tien minuten Ochtendgymnastiek in bed waak-cyclus en het metabolisme en zijn goed voor de schildklier. Trek dan gordijnen en laat in de eerste zonnestralen.
   
 3. voorkomt vroegtijdige Loop na de lunch gered van de middag malaise. helpen reeds 20 tot 30 minuten om het voedsel beter te verwerken. Voor u om uw schildklier van wat werk te nemen.
   
 4. Als de dagen zijn weer helderder, opnieuw moet je meer bewegen. deze energie zet het uit met je familie of vrienden aan: Voor de volgende sociale verzamelen, bijvoorbeeld alleen schuiven één uur. Ook hier kan het praten prima.
   
 5. ook de avond was een korte wandeling na het diner of gewoon voor het slapen gaan verschillende voordelen: bewegen, ontspannen en zachte conformiteit van het lichaam om te slapen.

Auteur: Inga Pfannebecker

Ook interessant:

De eieren Dieet - Afvallen met eieren

Wilt u uw mobiele telefoon gewichtsverlies tips van WUNDERWEIB stroom te krijgen? dan contract&# 39; je snel in onze WhatsApp nieuwsbrief!

ww1