Chinese Kalender van de zwangerschap conceptie: Zal ​​er een jongen of een meisje?

 

De Chinese conceptie kalender onthult het geslacht van de baby

Wordt het een jongen of een meisje? De Chinese Conception Kalender moet hij in staat om te voorspellen - met een hit rate van naar verluidt 85 procent! En, toch?

De baby ligt met de echo gewoon niet goed, dus je kunt niet gemakkelijk het geslacht te bepalen? Geen probleem! Als u al weet de datum van de bevruchting, gewoon een kijkje nemen in de Chinese conceptie kalender! Bullshit? Laten we eens kijken ...

Chinese empfaengniskalender b Wordt het een jongen of een meisje? De Chinese conceptie kalender weet meer 
Foto: Thinkstock 

Chinese Conception Kalender: Wat is dit?

De Chinese conceptie kalender werd ontwikkeld door Chinese wetenschappers in de 13e eeuw. hulp leeftijd van de moeder op het moment van de conceptie en Maand van de conceptie Hij wil laten zien wat het geslacht van de baby zal hebben.

 

De Chinese Conception Kalender

Belangrijk: leeftijd van de moeder wordt bepaald door de maankalender! Dit betekent dat de werkelijke leeftijd van negen maanden en moet worden opgenomen.

Het resultaat hangt volledig af van het cliché: Roze is voor meisjes, blauw voor jongens.

Chinese Conception KalenderFoto: Wunderweib.de 

Hoe betrouwbaar is de Chinese conceptie kalender?

Het klinkt allemaal heel bizar, toch? Toch Noord-Amerikaanse studies bevestigen de Chinese conceptie kalender een hit rate van 85 procent!

Aan de ene kant waren de meest recente wetenschappelijke studies die vooraf al van seks zonder genetische ingreep niet kan werken.

Aan de andere kant, werd waargenomen dat externe factoren het geslacht van het kind gewoon nog niet van invloed kunnen zijn: Hoe kan een caloriearme Voeding van de moeder vóór de conceptie waarschijnlijk gunst meisjes. meer jongens in het voorjaar verwekt - Naast - als gevolg van de gevoeligheid van sperma door het influenza virus in de winter. Echter, hebben we het over de verschillen in de enkele cijfers.

Maar misschien is de oude Chinezen hadden inderdaad bij het maken van de Chinese conceptie kalender een betere kijk op de natuur invloeden tijdens de seks Heritage stemming. In ieder geval hebben zij de gegevens van het kalenderjaar berekend eeuwen van het werk van astrologische en statistische gegevens. Dus misschien .. geen bullshit?

Ook interessant: het zeggen voor geboorte - De meeste quotes