Diether Thomas Kuhn brengt tegen Roland Kaiser en Guildo Horn

dieter thomas kuhn roland kaiser b Dieter Thomas Kuhn zijn eigen weg gaat.
Foto: imago / Andreas Weihs

 

"Sing Föhnwelle" er alle vertrouwen

Ervan overtuigd dat u kunt noemen - of arrogant. crooner Dieter Thomas Kuhn (47) is nu onthuld in een interview dat wat hij echt denkt over de wedstrijd - en niet echt zijn goed uit.

Tijd voor de start van zijn nieuwe album "hier leven" Dieter Thomas Kuhn meldt bij "hundertausend.de" in een interview zich uit te spreken en praatten er niet alleen om muziek. Langs de manier waarop hij verdeelde kleine jat geven Roland Kaiser (60) en Guildo Horn (49).

Dieter Thomas Kuhn, dat is zeer succesvol met de covers van de popmuziek, afgezien dusver op liederen van Roland Kaiser . "maar ik weet niet precies, dus dat is gerechtvaardigd. Als we echt het gevoel dat de kwaliteit van de nummers is niet het echte ding, of dat we gewoon kunnen hem niet uitstaan"Quips Kuhn.

Guildo Horn, die daadwerkelijk een beroep op een soortgelijke publiek Dieter Thomas Kuhn, voelt de "Zingen Föhnwelle" Kuhn niet als concurrentie. Maar in ieder geval was met hem "echt altijd erg leuk",

Dit roept de vraag op wat Dieter Thomas Kuhn heeft wat Roland Kaiser en Guildo Horn niet. Concurrentie ja herleeft eigenlijk de business. Dieter Thomas Kuhn gewoon goed ongeëvenaard? Het bewijs, kan hij nu concurreren. Het nieuwe album is nu verkrijgbaar in de winkels.